Menu

Gezonde spinazieshake

op 05-09-2018 | Casper Tonnaer

Met name de voorbereidingen op de ochtenden ná zware avonden, kan in studentenhuizen nogal wat verbeterd worden. Zeker de day-after uitdagingen. Die mag je dan ineens zelf oplossen! Terwijl wij je graag helpen worstelen met je kater. 

Wat eten we vandaag: Wortelsoep met kokosmelk en gember

op 18-11-2015 | Casper Tonnaer

Een makkelijk te maken en gezonde soep voor iedereen en een fantastisch begin van het CuliNice Kerstmenu. Rijk aan Vitamine A, namelijk wel 4,5x de dagelijkse hoeveelheid! Zo kun even lekker bonuspunten opbouwen voor de rest van het menu! 

Lasagne alla Tonnére

op 05-10-2015 | Casper Tonnaer

Lasagna alla Tonnére oftewel, donder lasagne. Deze ijzersterke lasagne zorgt voor een goede en lekkere voorbereiding op de winter en/of aanvulling tijdens de winter. Sneeuw en wind kunnen je niks maken na deze powerboost! CuliNice wil natuurlijk dat je gezond blijft.

Gemarineerde Varkenshaas

op 02-10-2015 | Casper Tonnaer

Varkenshaas, het stukje vlees dat langs de ruggengraat van een varken loopt, wat erg lekker en ook heel mals kan zijn. Een stukje vlees wat ontzettend veelzijdig is en waarmee je al snel een beetje luxe uitstraalt. Officieel het topstuk vlees onder de studenten!

Gevulde Kipfilet

op 07-02-2014 | Casper Tonnaer

Maak een snede in de kippenfilet stukken, maar snij ze niet helemaal door zodat je een kamertje voor de vulling krijgt. 

Sweet potato wedges

op 14-11-2013 | Casper Tonnaer

De oven-donkerbruin-gegaarde-gekruide “sweet potato’s” in schil die eigenlijk overal in de wereld wel populair zijn. Als lekkere snack of als bijgerecht tijdens het avondeten. Zoete aardappels zijn vanuit zichzelf al bommetjes met de grote hoeveelheid koolhydraten, voedingsvezels, vitamine A, B6 en C. Dus goed om lekker in de winter de oven aan te zetten en deze er met veel liefde in te leggen.