Menu

Havermout power meal

op 28-02-2017 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & Snack Box die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & SnackBox is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: havermout power meal, om je laatste dag van je carnaval ook nog te overleven.

Ontbijt op bed

op 14-02-2017 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt& Snack Box met jou. Vandaag: speciaal voor Valentijnsdag, een heerlijk ontbijt op bed.

Appelroosjes

op 07-02-2017 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & SnackBox die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & SnackBox is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: appelroosjes, ziet en klinkt ingewikkeld maar als je alles goed door leest kan iedereen dit!

Hartige havermout

op 31-01-2017 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt& Snack Box met jou. Vandaag: Hartige havermout ontbijt, is een keer wat totaal anders.

Chocolade koffie havermout

op 24-01-2017 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & SnackBox die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & SnackBox is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: koffiechocohavermout, oftewel koffie als overnight oats met chocolade.

Peer crumble

op 17-01-2017 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt& Snack Box met jou. Vandaag: peer crumble, verfrissend en knapperig in de ochtend.

Havermoutmuffins

op 10-01-2017 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & Snack Box die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & SnackBox is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: havermout muffins met appel en kaneel.

Rode vruchten granola

op 03-01-2017 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt& Snack Box met jou. Vandaag: rode vruchten granola.

Havermoutpap met kokos en mango

op 27-12-2016 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & Snack Box die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & SnackBox is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: havermoutpap met kokos en mango.

Baked oats

op 13-12-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt & Snack Box met jou. Vandaag: baked oats, super gezond met extra fruit.

Champignonsoep

op 09-12-2016 | Diede Deneef

Sinterklaas is weer terug in Spanje en kerstmis staat alweer om de hoek, om bij te komen van Sinterklaas en je voor te bereiden voor Kerstmis hebben we een rustweek. Na alle heerlijke maaltijden van pakjesavond, weer even weer back to basic te gaan: een heerlijke champignonsoep.

Havermout pan-koekjes

op 06-12-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt & Snack Box met jou. Vandaag: havermout pan-koekjes, koekjes uit de pan!

Pepernoten-cheesecake

op 01-12-2016 | Diede Deneef

Een heerlijk sinterklaasrecept voor jullie: pepernoten-cheesecake! Deze taart moet na het bakken eerst volledig afkoelen. Maar ik beloof je het lange wachten zal beloond worden!!

Notenreep

op 29-11-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt & Snack Box met jou. Vandaag: een notenreep.

Gevulde courgette

op 24-11-2016 | Diede Deneef

Hoe lekker wordt dit! Courgette met kippengehakt uit de oven. Het is niet alleen super snel klaar, ook is het makkelijke te maken en super gezond! Zeker het proberen waard dus.

Carrotcake pap

op 22-11-2016 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & Snack Box die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & Snack Box is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: carrotcake pap.

Havermout met gebakken appel

op 15-11-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies ontbijt & snack box met jou. Vandaag: havermout met gebakken appel. Om je vingers bij af te likken.

Karamelappels voor Sint Maarten

op 10-11-2016 | Diede Deneef

Sint Maarten staat weer voor de deur, dat betekent dat de kinderen langs de deuren gaan met een lampion en liedjes zingen om lekkers te verdienen. Ook tijd om jezelf is te verwennen met deze karamelappel.

Overnight oats

op 08-11-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt & Snack Box met jou. Vandaag: overnight oats! Dit is voor de snelle ontbijters!

Bananenpannenkoeken

op 01-11-2016 | Diede Deneef

Het is Tastebuddies dinsdag dus we hebben weer een goed ontbijt voor je. Vandaag worden het bananenpannenkoeken, super snel klaar en ook erg lekker! Handig als ontbijt maar natuurlijk net zo lekker als een snack.

Gevulde appel met havermout

op 25-10-2016 | Diede Deneef

Het is al vaak genoeg gezegd de herfst is begonnen en de dagen worden korter, kouder en regenachtiger.  Voor een herfstige start van je dag hebben we vandaag een heerlijke een gevulde appel met havermout uit de oven! Met behulp van deTastebuddies ontbijt & snack box. Wil jij nou ook super graag zo’n ontbijt & snack box?? Klik dan even hier voor meer informatie.

Halloween cupcakes

op 20-10-2016 | Diede Deneef

Voor je het weet is het Halloween, daarom deel ik met jullie een nieuw recept gebaseerd op Halloween om alvast in de stemming te komen.
Leuk om uit te delen of natuurlijk allemaal zelf op te eten, het mag allemaal.

Groene havermout smoothie

op 18-10-2016 | Diede Deneef

Dinsdag is het bij CuliNice Tastbuddiesdag. Vandaag een groene havermout smoothie.
Een makkelijke en snelle manier om veel vitamines binnen te krijgen, ook lekker en snel als ontbijt en/of snack.

Havermout ijssandwich

op 11-10-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent natuurlijk weer een Tastebuddies gerecht. Omdat havermout zo’n super ingrediënt is en je er van alles mee kan dan doen, gaan we vandaag een havermout ijssandwiches maken, met gebruik van de Tastebuddies ontbijt & snack box. Lijkt het jou nou ook wat om zo’n ontbijtbox bij je thuis te ontvangen klik dan hier voor meer informatie.

Granola bar met chocolade

op 04-10-2016 | Diede Deneef

Het is weer Dinsdag en dat betekent weer een heerlijk Tastebuddies recept!! Vandaag hebben we voor jullie een granola bar met kersen, kokos en chocolade! Dit gaan we natuurlijk weer doen met behulp van de Tastebuddies ontbijt & snack box.

Heb jij nou nog nooit gehoord van de Tastbuddies ontbijt & snack box (schaam je!) ga dan naar www.tastebuddies.nl voor meer informatie.

Havermoutwafels met gedroogde cranberries

op 27-09-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag dus tijd voor een Tastebuddies recept, met vandaag de havermoutwafels met goji bessen. Zowel lekker als ontbijt maar ook als gezonde snack tussendoor.

Heb jij nou nog nooit gehoord van Tastebuddies ontbijt & snack box gaan dan even naar www.tastebuddies.nl voor meer informatie

Bananenchips met chocolade

op 20-09-2016 | Diede Deneef

Heb jij trek in een lekkere snack en ben je een echte zoetekauw? Dan heb ik voor jou het perfecte recept, bananenchips met chocolade topping!  Je kunt hier heel veel varianten mee maken zoals volledig gedompeld in chocolade of gedipt net als een mergpijpje, met chia zaad of frisse kokos. Een snel en gemakkelijk recept met behulp van de Tastebuddies ontbijt & snack box.

Monchoutaart

op 14-09-2016 | Diede Deneef

Vandaag deel ik met jullie een heerlijk recept voor een Monchoutaart, thuis is de taart al goed gekeurd dus kan dit recept hier zeker niet ontbreken. Toen ik voor het eerst deze taart ging maken moest ik toch even wennen aan het idee dat er roomkaas! in een zoete taart ging. Maar toen ik het resultaat proefde had ik daar totaal geen problemen meer mee!

Havermout mug cake

op 13-09-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag, en dat betekent natuurlijk weer een ontbijtrecept! Dit gaan we doen met het behulp van de Tastebuddies ontbijt & snack box. Met deze week een havermout mug cake!