Menu

Wraps met paprika en kip

op 03-02-2017 | Caroline Koevoets

Soms heb je gewoon even geen zin om erg uitgebreid te koken. Als je dat gevoel weer hebt kun je prima deze wraps maken. Binnen 15 minuten ben je klaar en ze zijn overheerlijk!

Oer-Hollands erwtensoep

op 18-11-2016 | Caroline Koevoets

De koude wintermaanden breken nu toch echt aan… Hoe vervelend dat ook is er is altijd een positieve kant van het verhaal: we mogen ons weer helemaal volvreten aan erwtensoep! Hier het basisrecept voor oer-Hollandse snert. 

Studentenhap: pasta pesto

op 17-11-2016 | Caroline Koevoets

Je hebt ontzettend veel verschillende pasta pesto recepten. Toch is dit mijn favoriet. Het is super snel, je hebt weinig afwas, mega goedkoop en stiekem ook nog heel erg lekker. Een betere studentenhap is er bijna niet te bedenken.

Biersoep

op 30-09-2016 | Caroline Koevoets

Morgen begint oktober en dat betekend OKTOBERFEST JIHAAAAA! Lekkere Duitse schlagers, dijenkletsen, jodelen maar vooral bier drinken. Heel veel bier drinken. Helaas kun je niet een hele dag alleen maar drinken, je moet ook eten… Daarom hier een recept voor biersoep. Zo kun je toch streng zijn voor je eigen bierdieet.

Long Island Iced Tea

op 15-09-2016 | Caroline Koevoets

Stel je voor: het is 15 september 2012, je woont in Tsjechië, en opeens besluit de regering dat er een verbod komt op dranken met meer dan 20% alcohol. Bammer! Om lekker rebels te zijn, gaan wij vandaag aan de Long Island Iced Tea, een van de meest heftige cocktails!