Menu

Komkommer wrapjes

op 22-04-2015 | Pim Elbers

Het word eindelijk weer warmer, tijd voor lekkere picknicks op het strand of in het park. Gewoon lekker lui genieten van een glaasje wijn of bier. Maar uiteindelijk krijg je toch een beetje de knaagjes in je maagjes, daarom deze lekkere magere komkommerwrapjes. 

Pizza cake

op 21-04-2015 | Emma Janssen

Zelfgemaakte boeren roombotercake of heerlijke chocoladecake, we kennen ze allemaal. Ben je in  voor verandering? Probeer dan deze overheerlijke pizza cake! 

Elandtaart

op 27-02-2015 | Write Club

Elgpai, letterlijk vertaald Elandtaart. Eigenlijk eerder te vergelijken met een Elandquiche maar dat maakt het nog niet minder lekker. Want als je ooit de mogelijkheid hebt gehad om Elandvlees te mogen proeven weet je dat dit verdomd lekker is!

Boeuf Bourguignon

op 11-03-2014 | Bas Schampers

Een echte klassieker uit de Franse keuken, en ideaal als je een (grotere) groep eters krijgt. Het enige wat je nodig echt hebt is wat extra tijd, maar zoals het gezegde welbekend klinkt, goed werk heeft tijd nodig. Het recept is voor 8, maar kan natuurlijk ook voor meer of minder in dezelfde verhoudingen.

Vispakketje uit de oven

op 26-02-2014 | Pim Elbers

Voor de gemiddelde student is ideaal, je kan deze pakketje zelfs de dag van te voren maken, knal alles in de oven moment supreme en je kan maximaal genieten zelf aan tafel, zelfs met het maximale aan gasten.