Menu

Carrotcake pap

op 22-11-2016 | Diede Deneef

Ken jij Tastebuddies al? Tastebuddies heeft een Ontbijt & Snack Box die je zo bij jou thuis op de deurmat kunt laten bezorgen. De Tastebuddies Ontbijt & Snack Box is gevuld met twee keer vier ontbijt- en snackmomenten, bestaande uit ontbijtgranen, noten en nog veel meer lekkers. Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten met jou. Dit keer: carrotcake pap.

Havermout met gebakken appel

op 15-11-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies ontbijt & snack box met jou. Vandaag: havermout met gebakken appel. Om je vingers bij af te likken.

Overnight oats

op 08-11-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Tastebuddies Ontbijt & Snack Box met jou. Vandaag: overnight oats! Dit is voor de snelle ontbijters!

Bananenpannenkoeken

op 01-11-2016 | Diede Deneef

Het is Tastebuddies dinsdag dus we hebben weer een goed ontbijt voor je. Vandaag worden het bananenpannenkoeken, super snel klaar en ook erg lekker! Handig als ontbijt maar natuurlijk net zo lekker als een snack.

Gevulde appel met havermout

op 25-10-2016 | Diede Deneef

Het is al vaak genoeg gezegd de herfst is begonnen en de dagen worden korter, kouder en regenachtiger.  Voor een herfstige start van je dag hebben we vandaag een heerlijke een gevulde appel met havermout uit de oven! Met behulp van deTastebuddies ontbijt & snack box. Wil jij nou ook super graag zo’n ontbijt & snack box?? Klik dan even hier voor meer informatie.

Notenvrije granola

op 19-10-2016 | Sanne Mastwijk

Granola, je leest het overal en het is helemaal hip & happening. Mij lijkt granola ook super lekker en makkelijk en ik zou er maar al te graag mee willen ontbijten. Maar mijn notenallergie zit mij dan wel een beetje in de weg. Daarom nu een recept voor notenvrije granola voor al mijn mede notenallergie lotgenoten!

Havermout ijssandwich

op 11-10-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag en dat betekent natuurlijk weer een Tastebuddies gerecht. Omdat havermout zo’n super ingrediënt is en je er van alles mee kan dan doen, gaan we vandaag een havermout ijssandwiches maken, met gebruik van de Tastebuddies ontbijt & snack box. Lijkt het jou nou ook wat om zo’n ontbijtbox bij je thuis te ontvangen klik dan hier voor meer informatie.

Granola bar met chocolade

op 04-10-2016 | Diede Deneef

Het is weer Dinsdag en dat betekent weer een heerlijk Tastebuddies recept!! Vandaag hebben we voor jullie een granola bar met kersen, kokos en chocolade! Dit gaan we natuurlijk weer doen met behulp van de Tastebuddies ontbijt & snack box.

Heb jij nou nog nooit gehoord van de Tastbuddies ontbijt & snack box (schaam je!) ga dan naar www.tastebuddies.nl voor meer informatie.

Havermoutwafels met gedroogde cranberries

op 27-09-2016 | Diede Deneef

Het is weer dinsdag dus tijd voor een Tastebuddies recept, met vandaag de havermoutwafels met goji bessen. Zowel lekker als ontbijt maar ook als gezonde snack tussendoor.

Heb jij nou nog nooit gehoord van Tastebuddies ontbijt & snack box gaan dan even naar www.tastebuddies.nl voor meer informatie

Bananenchips met chocolade

op 20-09-2016 | Diede Deneef

Heb jij trek in een lekkere snack en ben je een echte zoetekauw? Dan heb ik voor jou het perfecte recept, bananenchips met chocolade topping!  Je kunt hier heel veel varianten mee maken zoals volledig gedompeld in chocolade of gedipt net als een mergpijpje, met chia zaad of frisse kokos. Een snel en gemakkelijk recept met behulp van de Tastebuddies ontbijt & snack box.