Menu

Wat eten we vandaag: Wortelsoep met koriander

op 10-10-2016 | Culi Nice

Vandaag gaan we voor een soep, dit gaan we doen met behulp van wortels!

Wat eten we vandaag: Kipfilet met peterseliejus en spekjes

op 04-10-2016 | Culi Nice

Het lijkt fancy, het smaakt fancy, het is echt super makkelijk. Een leuk Paleo verantwoord recept. Ook holbewoners moeten ook een keer een beetje leuk eten.

Wat eten we vandaag: Kipfilet met peterseliejus en spekjes

op 11-02-2016 | Culi Nice

Het lijkt fancy, het smaakt fancy, het is echt super makkelijk. Een leuk Paleo verantwoord recept. Ook Studenten mogen een keer fancy eten.

Spinazie Champignon Burgers

op 09-11-2015 | Pim Elbers

Dus… Je hebt niks te doen, je verveelt je en er staat een koe in een spinazie veld te grazen. Dan zit er maar een ding op… Burgers maken!!! Weet je nog dat je moeder zei dat je je groenten moest opeten? Met deze burgers is dat geen proble..nomnomnomnom

Tartaar met wokgroentes

op 06-11-2015 | Joey van Iersel

Iedereen kent het wel, de donkere dagen voor dat het geld binnenkomt. Je begint de kasten en vriezer uit te pluizen voor wat te eten. Want helaas telt het pluis in je portemonnee niet als betaalmiddel. Hier komt ook nog eens bij dat je het belachelijk druk hebt, je agenda is eigenlijk een draaiboek geworden. Eten staat er gelukkig wel in, maar het is maar een klein vakje...

Tijger Ceviche

op 13-01-2015 | Write Club

In Nederland moest ik door een tekort aan goede en betaalbare Ceviche restaurants, zelf maar aan de slag gaan. Ik heb een aantal variaties geprobeerd en mijn favoriet is toch wel mijn mango en passievrucht Ceviche. Mijn familie heb ik nu ook al overtuigd van dit heerlijke recept.

Homenuked Paleo Chocolate Chip Cookie

op 17-10-2013 | Joey van Iersel

De welbekende Chocolate Chip Cookie kent iedereen ondertussen wel van CuliNice. Maar wat als je nu allergisch bent voor gluten of liever geen suiker wilt? Dan heb je de Paleo variant. Nu uit de magnetron, dus nog sneller klaar!

ChocoMocoMousse

op 27-08-2013 | Joey van Iersel

Chocolademousse vind iedereen lekker. Maar wat als je nu chocolademousse maakt van advocados en een vleugje koffie? Klinkt raar, maar CuliNice belooft dat je helemaal om bent na dit recept. Een recept waar je gasten helemaal mee ondersteboven van krijgt een pure ontploffing van smaken.

Gevulde Paprika

op 01-07-2013 | Joey van Iersel

Dus. Je hebt een date. Maar eigenlijk geen geld om uit eten te gaan, maar ook niet om thuis uitgebreidt te koken en je wilt toch een beetje indruk maken. Wat doe je? Een van de lekkerste en handigste recepten is toch wel het recept waar je eigenlijk alles voor kan gebruiken. Als je dus ...

Fitness Salade

op 18-06-2013 | Joey van Iersel

De eerste zonnestralen zijn inmiddels al door gekomen en je wilt toch eigenlijk wel dat Wo/Men’s Health body terug. Verstandig sporten en gezond eten is de sleutel. Ook CuliNice heeft hier inspiratie voor de Fitness Salade, goed voor na je training!