Menu

Zoete aardappel-pompoensoep

op 28-11-2017 | Sophie Waelput

Zoete aardappel, een ingrediënt dat de laatste tijd veel wordt gebruikt voor bijvoorbeeld frietjes. De zoete aardappel is met vele groentes te combineren, zo presenteren we jullie vandaag de heerlijke zoeteaardappel-pompoen soep. 

Hummus met zelfgebakken flatbread

op 15-08-2017 | Iris Bouwman

De zomer is in Nederland niet echt aanwezig. Dan brengen we de zomer toch gewoon in huis met lekkere zomerse gerechten. Dit keer eentje om lekker te delen met je gasten. 

Vegetarische Fajita nachos

op 15-06-2017 | Valerie Vierbergen

Nachos zijn altijd lekker, vooral als je 's avonds met je vriendinnen wilt bijkletsen! Vandaag laat ik je zien hoe je vegetarische fajita nachos kan maken! En je kan het in één ovenschaal maken!

Erwten-spinazie met basilicum soep

op 18-05-2017 | Sophie Waelput

Het is lente en je hebt zin in een lekkere frisse soep nu de winter maanden officieel over zijn. Maar welke groente kun je nou combineren voor een lekkere licht frisse soep? Daarom helpen wij een handje en presenteren wij vandaag erwten-spinazie met basilicum soep.

Hartige taart met oesterzwammen en blauwe kaas

op 23-03-2017 | Sanne Mastwijk

Soms hoeft lekker eten niet moeilijk te zijn, bijvoorbeeld deze heerlijke hartige taart met oesterzwammen, spinazie en blauwe kaas. Een heerlijke combinatie voor in een taart!

Polenta uit de oven met paddenstoelen

op 08-12-2016 | Sanne Mastwijk

Herfst meets winter. Een herfst gerecht wat nu ook nog prima kan. Polenta kan je op veel verschillende manieren eten. Je ziet het tegenwoordig steeds meer dus daarom vond ik dat het tijd was voor een lekker polenta recept, polenta uit de oven!

Aardappel linzensoep

op 12-10-2016 | Sanne Mastwijk

Tijd voor weer een lekker soepje! Nu met linzen en aardappels, typisch herfst comfordfood! En tevens een lekker dik soepje, just the way I like it!

Wat eten we vandaag: Salade met gegrilde watermeloen en mango

op 30-09-2016 | Culi Nice

Wel eens watermeloen op de BBQ of gril gelegd? Deze zomerse salade met gegrilde watermeloen en mango is perfect voor de laatste dagen van september!

Risottoballetjes

op 23-09-2016 | Iris Bouwman

Deze simpele risottoballetjes zijn ideaal als je een restje risotto over hebt, maar ook zo lekker dat je er spontaan risotto voor gaat maken.

Wat eten we vandaag: Gevulde paprika met champignons, gehakt en pesto

op 08-09-2016 | Culi Nice

Niet te moeilijk, wel gezond. Eventueel voor meat free monday, maar mét gehakt is hij toch ook wel heel lekker..