Menu

Mini quiches

op 02-03-2017 | Anniek

Deze mini quiches zijn een perfect hapje voor een borrel of op een feestje. Daarnaast zijn ze low budget én makkelijk te maken. Je kunt ze vullen met wat je maar lekker vindt, maar vandaag geven we je het recept voor een paprika vulling.

Je eigen pastasaus maken

op 01-02-2017 | Tessa Nijs

In ieders huis zijn wel van die kant en klare blikken pastasaus te vinden, klaar om even opgewarmd te worden, en voila. Dat is natuurlijk heel gemakkelijk en snel, maar het kan zeker lekkerder. Zelf pastasaus maken is namelijk helemaal niet zo moeilijk, en het smaakt een stuk beter!

Studentenhap: pasta pesto

op 17-11-2016 | Caroline Koevoets

Je hebt ontzettend veel verschillende pasta pesto recepten. Toch is dit mijn favoriet. Het is super snel, je hebt weinig afwas, mega goedkoop en stiekem ook nog heel erg lekker. Een betere studentenhap is er bijna niet te bedenken.

Aubergine pizza

op 18-05-2016 | Emma Janssen

Hou je ook zo van pizza maar ben je op zoek naar een ietwat gezondere versie? Met deze lekkere aubergine pizza kom je geheid aan je dagelijkse hoeveelheid groenten!

Wat eten we vandaag: Wienerschnitzel van paprika chips

op 30-03-2016 | Culi Nice

Het is woensdag, je bent op de helft van de week en raakt in de sleur. Maar wat moet je nu eten als het enige wat je nog hebt is een ei, een bodempje bloem, een handje oude paprika chips en een schnitzel. Zo is de wienerschnitzel van paprika chips geboren. 

Italiaanse pizza pesto pannenkoeken!

op 17-03-2016 | Mandy Aerssens

Morgen is het weer Nationale Pannenkoeken dag! Persoonlijk hou ik heel veel van pannenkoeken en ik eet ze dan ook graag. Wel wil ik altijd blijven variëren en probeer ik steeds weer iets nieuwe uit. Iedereen kent natuurlijk wel de normale pannenkoeken met suiker, fruit of spek en kaas dus vandaag gaan we voor iets specialer: Italiaanse pizza pesto pannenkoeken!

Wat eten we vandaag: Biefstukrolletjes

op 14-03-2016 | Pim Elbers

Biefstuk veel mensen zweren erbij, maar als de portemonnee een beetje krap is kan je biefstuk waarschijnlijk voorlopig vergeten. Om toch dit heerlijke malse stuk vlees een beetje toegankelijk te maken, komen wij altijd graag met recepten die lekker vlees aanvullen zoals dit lekkere biefstukrolletje. 

Mini appeltaart

op 25-02-2016 | Emma Janssen

Zin in appeltaart maar geen zin om een hele taart te bakken? Geniet samen of alleen van deze mini appeltaart!

Wat eten we vandaag: Deviled eggs (Sambal Goreng Telor)

op 12-02-2016 | Culi Nice

Eieren worden bij ons veel bereid bij het ontbijt in de vorm van o.a. omeletten. Maar je kan er zoveel meer mee! Omdat eieren tot de goedkopere voedingsmiddelen behoren, worden er in Azië ook veel meer eieren gegeten dan bij ons. Zoals bijvoorbeeld in Indonesië, waar ze worden verwerkt in pittige sauzen voor bij de rijsttafel. Dat is eens toch weer eens iets anders dan een roerei met spek!

Wat eten we vandaag: Megaburger

op 08-02-2016 | Judith Smith

Lig jij nu ook op bed met een kater waar je U tegen zegt? Al twee dagen carnaval achter de rug. Vandaar hebben wij nu een ultiem recept om die kater te overwinnen! Dus sleur jezelf uit bed en ga het gevecht met de kater aan!