Menu

Wat eten we vandaag: Zoete aardappel met gesmolten geitenkaas

op 09-08-2016 | Culi Nice

Dit soortgelijke recept heb ik ooit gegeten bij een restaurant en is me al die tijd bijgebleven. De combinatie van de zoete smaak van de aardappels en de frisse smaak van geitenkaas is heerlijk. Een paar gekarameliseerde appeltjes eroverheen en smullen maar!

Homemade Bounty's

op 28-07-2016 | Anouk Koreman

Doe je ogen dicht, neem een hapje en je waant je zo op een tropisch eiland met deze zelfgemaakte bounty’s! Super makkelijk te maken en ook nog eens gezonder dan de bounty’s uit de supermarkt. Deze bounty's zijn namelijk raw, vegan (let wel op welke chocolade je gebruikt!) én glutenvrij!

Havermout-kokoskoekjes met cranberries

op 05-07-2016 | Anouk Koreman

Het is weer dinsdag en dat betekent: een ontbijtrecept! Op CuliNice delen wij de lekkerste ontbijtrecepten van de Ontbijt & Snack Box van Tastebuddies met jou. Vandaag: Havermout-kokoskoekjes met cranberries! Heerlijk als ontbijt bij de koffie, of als middag- of avondsnack.   

Slowcooked Spare Ribs

op 10-06-2016 | Pim Elbers

Het begint zowaar qua weer een beetje op zomer te lijken en dat betekend voor mij maar één ding, barbecueën! Veel barbecueën, heel veel barbecueën. Zeg maar als het binnen klaar is gemaakt, ben ik een tikkie verdrietig. Dan is de carnivoor in mij ook nog helemaal gek op spare ribs en als ik de kans krijg dan het liefste deze slowcooked Spareribs.

Aubergine pizza

op 18-05-2016 | Emma Janssen

Hou je ook zo van pizza maar ben je op zoek naar een ietwat gezondere versie? Met deze lekkere aubergine pizza kom je geheid aan je dagelijkse hoeveelheid groenten!

Bananenijs

op 12-05-2016 | Emma Janssen

Dat bananen uiterst geschikt zijn om smoothies van te maken wist je misschien al. Maar wist je ook dat het hartstikke makkelijk is om ijs te maken met deze gele slungels? 

Rauwe chocolade-dadelballetjes

op 28-04-2016 | Fleur van der Sijde

Zelfgemaakte "gezonde" snacks zijn natuurlijk hartstikke in op dit moment. Dit recept is zo ontzettend makkelijk dat je dit wel een keer móet maken.

Doperwtensoep met kwark en feta

op 13-04-2016 | Fleur van der Sijde

Een super simpele soep, perfect voor de lente. Kruidig door de verse peper en munt, maar ook fris door de kwark en met een lekkere zoute bite door de feta (my favourite!) die er overheen gaat. Klaar in een kwartiertje.

Klassieke eierpunch

op 18-12-2015 | Sarah Bartholomé

Wat is Kerstmis zonder Eggnog, oftewel Eierpunch? In Amerika is dit een traditie, in Nederland komt het minder voor. Zonde eigenlijk, want: het is zeer geschikt voor de winteravonden, het is makkelijk te maken, er gaat drank in en het is erg lekker!

Thaise rode curry met pompoen

op 12-10-2015 | Fleur van der Sijde

Thaise curry is ook in Nederland niet meer weg te denken. In elke toko kan je verschillende potjes en zakjes met currypasta kopen in alle kleuren van de regenboog, maar het is natuurlijk veel leuker om dit helemaal zelf te maken, toch? Deze curry is met kip, pompoen en sperzieboontjes, maar je kan natuurlijk zelf variëren met groenten en vlees.