Menu

Zakelijke Service

Bij Culinice worden we altijd blij van mensen en bedrijven die onze passie voor eten delen. Omdat niet iedereen de middelen of de mensen heeft om zijn of haar eigen content te creëren, helpen wij graag een handje. Naast de website en catering verzorgen wij dan ook voedsel gerelateerde content voor de zakelijke markt. 
Zoekt u een lekker recept, een artikel om van te smullen of een watertandende visualisatie van uw eigen creatie, kijk dan vooral even naar wat we voor u zouden kunnen betekenen:

Recepten

Bestaande receptuur

CuliNice heeft ondertussen een grote database aan zelfgeschreven recepten welke stuk voor stuk terug te vinden zijn op onze website. Neem hier alvast een kijkje. Heeft u een recept gezien wat u graag zou willen gebruiken voor eigen doeleinden, dan helpen wij u graag verder. Door middel van kleine aanpassingen, kunnen we voor u een persoonlijke touch geven aan een bestaand en hoogwaardig recept. Door kleine aanpassingen te doen aan een recept uit onze database, bespaard u niet alleen tijd en kosten, maar bezit u ook de rechten van het voor u gepersonaliseerd recept. Wij staan u graag te woord voor het bespreken van de verschillende mogelijkheden.

Op maat gemaakte receptuur

Geen bestaand recept wat u aanspreekt? Of is het allemaal net niet? Bij CuliNice zijn we altijd in voor een uitdaging en maken dan ook graag recepten op maat. Zo bent u er zeker van dat uw eigen boodschap de leidraad vormt in een voor u geschreven recept. Dus zoekt u een origineel recept met uw eigen product in de hoofdrol, twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen en laat u verrassen.

Artikelen

Advertorials via CuliNice

Bent u op zoek naar meer exposure zonder dat het teveel als reclame aanvoelt? We hebben een groot bezoekersbereik en zouden CuliNice niet zijn als we u de kans niet geven hier van mee te genieten. Zo kan uw bedrijf, evenement of product zomaar het volgende onderwerp zijn in een van onze artikelen en/of recepten welke we op onze website en andere kanalen zoals Twitter, Instagram, Facebook en Instagram publiceren.

Branded content

Wilt u vanuit uw bedrijf of merk een artikel publiceren maar heeft u de mogelijkheid niet om dit zelf te realiseren? Onze professionals zetten zich graag voor u in. Een briefing vanuit uw kant is voldoende. Met onze kennis en ervaring zetten wij uw aanvraag om in een passend artikel. U blijft uiteraard nauw betrokken bij het proces zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Fotografie

Voedselfotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Geef uw eigen, of de door ons verzorgde content een extra dimensie door te kiezen voor een passende visuele weergave van bijvoorbeeld uw product of gerecht. In onze fotostudio met aangrenzende bedrijfskeuken, hebben wij alle voorzieningen om uw gerecht of product het beste tot zijn recht te laten komen en vast te leggen. U kunt bij ons langs komen, het geheel aan ons uitbesteden, maar er ook voor kiezen om onze voedselfotograaf op locatie te boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een foto te kiezen uit onze bestaande database.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op door een mail te sturen naar content@culinice.com. Indien mogelijk, graag de volgende informatie vermelden:

  • Soort content
  • Specificaties content
  • (aantal woorden, onderwerp, doel, doelgroep en beoogde schrijfstijl)
  • Uw contact gegevens

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0765328411 en te bezoeken op Minervum 7244,