Menu

Halloween appelflappen

3 weken geleden | Vivienne Pieters

Griezelige en enorm smaakvolle Halloween appelflappen zijn de beste om deze dagen door te komen!

Top 5 pompoen recepten van CuliNice

3 weken geleden | Vivienne Pieters

Herfstdagen, daar horen pompoenen bij. Zeker nu Halloween ook al in aantocht is.. Daarnaast kun je pompoenen voor van alles gebruiken. Voor zowel hartige als zoete gerechten. Wij hebben een ruim aantal aan heerlijke pompoen gerechten, maar wat is daar dan de top 5 van?

Halloween pompoensoep

3 weken geleden | Luna Voesenek


Het is bijna Halloween en daar hoort pompoen bij. En als ik aan pompoen denk, dan denk ik aan soep! Dus vandaag een recept voor Halloween pompoensoep! Dit is een basis recept, maar door de toevoeging van 2 extra ingrediënten: gele curry en kokosmelk, creëer je een ware smaaksensatie waar je bang van wordt.

Halloween: Mini pizza's

op 25-10-2019 | Vivienne Pieters

Ben je opzoek naar de perfecte hartige snack voor Halloween? Stop met zoeken, want je hebt het al gevonden: deze griezelige mini-pizza’s!

Halloween: Spooky Cookies

op 24-10-2019 | Vivienne Pieters

Een heerlijk scary lekkernij. Dat hoort dan ook echt bij Halloween. Onze spooky cookies voldoen hier dan ook zeker aan. Toch zijn ze wel iets ‘schattiger’ dan echt ‘scary’, maar smaakvol en in Halloween thema zijn ze zeker.

Halloween alarm!

op 23-10-2019 | Tom den Ronden

Halloween staat voor de deur en dat gaan jullie weten ook. Tegenwoordig vieren we Halloween bijna net zo groots als ze dat in Amerika doen. Waarom is dit eigenlijk zo? Ik ga jullie een kleine uitleg geven en daarbij krijgen jullie van mij ook de beste verkleedtips, aangezien je vast nog geen kostuum hebt. Graag gedaan!

Coquilles met witte wijnsaus

op 22-10-2019 | Birgit Sloven

Coquilles, of Sint Jakobsschelpen, lijkt misschien een gerechtje wat je alleen in een restaurant zou eten. Zonde, want deze fancy klassieker kun je heel gemakkelijk thuis maken. Een perfect voorgerecht waar je zeker indruk mee maakt, zonder al te veel moeite!

Zalm Ovenschotel

op 21-10-2019 | Vivienne Pieters

Je hebt het vast wel een keer gezien of uitgeprobeerd, een zalm ovenschotel. Deze variant is dan toch wel echt een van de beste die je zeker moet uitproberen. Heerlijke romige saus, maar toch fris van smaak. En een moeilijk recept is het ook niet!

Prei mosterd soep

op 20-10-2019 | Luna Voesenek

Prei soep… iedereen kent het denk ik wel, maar ook nog mosterd? Ja zeker. De koude dagen komen er weer aan dus perfect weer voor een lekker kopje soep! Als je het aan mij vraagt wat je favoriete soep is, is dit de eerste waar ik aan denk. Ben jij benieuwd hoe deze overheerlijke soep maakt? Lees dan verder!

​ Nederlandse witlof in een zoetig herfstjasje: Gekarameliseerde witlof

op 18-10-2019 | Vivienne Pieters

Een heerlijk gerecht met een warme zoetige smaak. Gekarameliseerde witlof, een lekker receptje voor bij een gezellig recept.