Menu

Smoothie bowl met bosvruchten

3 weken geleden | Michelle Nijman

Smoothie bowls zijn perfect voor de warme zomerdagen. Het is een ontbijt met veel vitamientjes dat niet zwaar op de maag valt. Je kunt er lekker mee variëren en elke ochtend iets nieuws klaar maken. Ontdek nu dit recept om een lekkere smoothie bowl te maken met bosvruchten!

Plantaardige melksoorten, gezond of niet?

op 28-06-2019 | Linn van Velzen

Veel mensen vragen tegenwoordig niet meer om gewone melk in hun koffie, maar om plantaardig melk. Je hebt ze in verschillende soorten, maar zijn ze ook gezonder dan gewone melk? Onze schrijvers van CuliNice hebben hier onderzoek naar gedaan. Benieuwd geworden? Lees dan ons artikel over plantaardig melk!

Noedels met tempeh

op 27-06-2019 | Michelle Nijman

Noedels zijn simpel, budget vriendelijk en ontzettend makkelijk om te maken. Eigenlijk kun je bij alle soorten noedels de hele ingrediëntenlijst veranderen en het volledig zelf samenstellen. Voel je dus ook vrij om er ingrediënten uit te laten of om er extra aan toe te voegen.

Rode pesto

op 25-06-2019 | Michelle Nijman

Zelf pesto maken is niet alleen heel lekker maar ook heel makkelijk. Er zijn veel verschillende versies van dit recept en je kunt er zelf ook mee experimenteren totdat je de perfecte verhouding hebt gevonden.

Holy Tosti

op 23-06-2019 | Write Club

De Holy Tosti is geboren op een brakke vrijdagmiddag in de keuken van een Tilburgs studentenhuis. Een ideaal recept voor een goed ontbijt of lunch met de benodigde calorieën om je energielevel weer omhoog te krikken. Verzamel je moed, trek jezelf van de bank, pak een hete douche en geniet van een Holy Tosti. Voordat je het weet ben je weer de oude en kan er een flesje wijn opengetrokken worden. Bon appetit en cheers!

HET IS ZOMER!

op 21-06-2019 | Tom den Ronden

Vandaag begint de zomer! Na een heftig warme zomer vorig jaar en een vrij zachte winter is het weer tijd om de badpakken, zwembroeken en slippers uit de kast te halen! Wat ga jij doen om verkoeling op te zoeken de komende tijd? Wij zetten in ieder geval wat mogelijkheden op een rij.

Nationale Martini dag: Martini Rosso

op 19-06-2019 | Laura Andrieu

Vandaag is het Nationale Martini dag en daarom hebben we een super simpel en makkelijk recept voor jullie. Het is niet een martini zoals je hem kent, dit is een combinatie van non-alcohol en alcohol. Deze geeft je in de zomer maar ook in de winter een heerlijk warm gevoel.

Internationale Sushi Dag

op 18-06-2019 | Laura Andrieu

Jaja, vandaag is het Internationale Sushi Dag! Sushi Dag vieren doen we sowieso, de enige vraag is hoe? Gaan we naar het lekkere, maar toch standaard sushi restaurant of nodig je iemand uit om samen met ons, CuliNice Sushi Dag te vieren. Door natuurlijk je eigen sushi te maken!

Een vader zijn dag: Vaderdag

op 16-06-2019 | Tom den Ronden

Vooropgesteld dat vrouwen ook fantastisch zijn, wil ik dit artikel wijden aan de mannen van deze wereld. De mannen die hun kinderen opvoeden om dezelfde idealen te vormen en dezelfde fouten te maken als hun vaders. Dit artikel is voor de vaders. De vaders die langs het voetbalveld staan, in de hockey dug-out of langs de baan.

5 favoriete gerechten van de redactie: Iris

op 14-06-2019 | Iris Greve

Wekelijks delen we heerlijke recepten met je op CuliNice, maar wat eet de redactie nu zelf het liefst? Deze week deelt Iris haar 5 favoriete gerechten met je!