Menu

Top 5 kokos recepten van CuliNice

2 weken geleden | Vivienne Pieters

Kokos, een aparte en toch verfrissende smaak. Wie houd daar nou weer niet van? Daarnaast kun je het ingrediënt bij zo veel heerlijke recepten gebruiken. Zelfs voor een leuke finishing touch op jouw eten. Ben jij benieuwd wat nou echt geweldige recepten zijn met dit tropische ingrediënt?

CuliNice heeft voor jou verschillende recepten die je écht een keer moet uit proberen. Maar wat is nou de top 5 van deze top recepten?

Hotdogs

2 weken geleden | Sophie Waelput

Het is een trend en iedereen weet het. Amerika is een van de grootste fastfood etende landen en wij nemen de trend over. Maar vandaag gaan we het iets anders doen. Het is vandaag hotdog day en dus hebben wij de leukste hotdog gerelateerde spullen voor je! Wie is er nou niet gek op spullen die lijken op eten?

Calzone

3 weken geleden | Linn van Velzen

Naast pasta’s zijn de Italianen meesters in het maken van pizza’s. Je kan ze gemakkelijk bestellen, maar waarom vanavond niet zelf maken? Ook leuk om te delen met vrienden of met familie. Daarom dit recept voor een heerlijke pizza met pit.

Meloen gazpacho

3 weken geleden | Linn van Velzen

Tijdens deze hete dagen hebben we vaak geen zin in een warme maaltijd en meloen is onze beste vriend nu. Dus wat krijg je als je deze twee dingen samen voegt? Meloen gazpacho! Een combinatie die je niet zou verwachten, maar die wel super lekker is.

Pasta Pollo Funghi

3 weken geleden | Laura Andrieu

Pasta Pollo Funghi! Ooit proefde ik ergens deze pasta Pollo Funghi en ik dacht, dit ga ik proberen na te maken. Zonder enige details mee te hebben gekregen vind ik hem toch goed gelukt! Zo geef je er je eigen draai aan. Echt een topper, verras je gasten met zoiets simpels maar oh zo lekker!

Tikka masala

op 23-08-2019 | Michelle Nijman

Tikka masala is een bekende en vooral lekkere curry uit India. Zoals je misschien al weet worden er veel verschillende soorten kruiden gebruikt in curry’s en zo ook in dit recept. Je hebt dit gerecht waarschijnlijk niet binnen een kwartiertje op tafel staan maar de bereiding is het zeker waard want je houdt er een heerlijke maaltijd aan over!

5 tips om bewuster boodschappen te doen

op 21-08-2019 | Iris Greve

Teveel geld uitgeven aan boodschappen en vooral veel dingen kopen die je niet nodig hebt. Herkenbaar? Met deze tips is het verleden tijd!

De zomerse Mimosa

op 19-08-2019 | Tom den Ronden

De zomer is in volle gang en terwijl ik dit schrijf, hoop ik dat vandaag weer een sprankelende dag wordt. Of dat nou wel of niet het geval is, maakt voor het volgende recept eigenlijk niet uit. Als het goed weer is, zet je de bloemetjes buiten. Is het slecht weer? Haal je het zonnetje in huis! De Mimosa kan eigenlijk altijd. Ik drink het zelfs in de winter om een stukje zomer te voelen.

Burrito met jalapeño peper

op 16-08-2019 | Amane van Elsacker

Burrito’s, een snel en simpel gerecht. Ideaal als je alleen voor jezelf of 2 personen kookt! Je kan er alle kanten mee op, of je er nou tomaten of gehakt in doet. Alles kan. Hier is mijn gerecht, maar je kan er ook je eigen twist aan geven!

Het leven van een langstudeerder

op 14-08-2019 | Linyola van Gool

Het einde van het schooljaar nadert weer en dan worden er vaak veel dingen duidelijk in het studentenleven. Door naar het volgende jaar? Toch even slijmen voor die twee laatste studiepunten voor je Propedeuse? Misschien zelfs afgestudeerd? Of toch een momentje pakken om even helemaal tot jezelf te komen?