Menu

Zoete aardappel frietjes

op 30-01-2020 | Vivienne Pieters

Een keertje iets anders dan van die simpele aardappelen die je al heel de week hebt gegeten. Moeilijk en veel werk is het ook niet! Heerlijke zoete aardappel frietjes. Deze zijn wederom ook enorm lekker om te mixen met normale aardappel frietjes. Maar dat even ter zijde, gaan we jou laten zien hoe je heerlijke zoete aardappel frietjes maakt!

Winterse Glühwein

op 28-01-2020 | Tom Hagemeijer

Heb jij zin in een echte winterse borrel? Dan is glühwein de perfecte keuze. Daarnaast is het een erg makkelijk recept en ook erg goedkoop.

Zoete aardappel pindasoep

op 25-01-2020 | Michelle Nijman

Heb je zin om soep te maken en ben je een beetje klaar met de standaard tomaten- en/of groentesoep? Probeer dan eens deze zoete aardappel pindasoep! Het is heel eenvoudig om te maken en verrassend lekker.

Pindakaas muffins

op 23-01-2020 | Vivienne Pieters

Ben jij nou een echte fan van pindakaas en alles daar omheen? Dan hebben wij voor jou een zeer geschikt recept. Even lekker snoepen van deze super pindakaas muffins!

Magische ingrediënten: spice up je leven met deze boosts

op 22-01-2020 | Write Club

Je kent ‘t wel: het is het einde van de maand, ome Duo is nog nét niet langs geweest en jij hebt inmiddels geen nul vóór de komma meer over op dat bankaccount van je. Het is kiezen of delen. Ga je de komende week voor spaghetti met Ketchup als ontbijt, lunch en avondeten? Of kies je toch voor iets voedzaams? In tijden als deze, waar wij als studenten met onze laatste centjes liever voorkomen dat de kroegen in onze stad failliet gaan, lijkt eten vaak een wat mindere prioriteit te hebben. Van instant noodles tot dagelijks een meneer Oetker in je oven, het valt niet mee om die Schijf van Vijf te halen tegenwoordig. Met bierbuikjes en de nodige griepjes tot gevolg. Wil je niet. Daarom hebben wij voor jou een lijstje met ingrediënten voor op je volgende boodschappenlijstje die er nét voor kunnen zorgen dat je toch nog een deel van je doelen voor de week aantikt. Deze ingrediënten hebben namelijk allemaal een magische bijwerking!

Spruitjes in een zoet jasje

op 21-01-2020 | Sem Bogers

Het eten van spruitjes kan erg lekker zijn maar er zijn erg veel mensen die de spruitjes niet lekker vinden. Vooral kinderen klagen hier vaak over. Het komt meestal omdat de spruiten te bitter zijn. Ook dit probleem kan natuurlijk worden verholpen. De spruitjes zoeter maken! Maar hoe? Dat lees je in dit recept.

Gesmoorde Prei met Pijnboompitten

op 20-01-2020 | Tom Hagemeijer

Dit winterse recept is erg lekker rond deze tijd. De smaken die zich perfect combineren is een feest in de mond. Zelfs als u geen prei liefhebber bent zal je dit te gek vinden!

De vijf lekkerste ‘fastfood’-restaurants in Orlando

op 19-01-2020 | Write Club

Orlando staat bekend als de walhalla van attractieparken met als voorbeeld Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld. Maar wist je dat de stad ook overspoeld wordt met ‘fastfood’- restaurants? Tijdens mijn stage in ‘the sunshine state’ voor een half jaar heb ik kennis mogen maken met de lekkernijen die je in Nederland vaak niet kunt vinden in een restaurant.

Een ode aan de midnight snacks

op 17-01-2020 | Write Club

Of je nu thuis komt van een avondje bier drinken in de kroeg of tot in de late uurtjes wakker bent gebleven om je favoriete Netflix serie te binge-watchen, we kennen allemaal dat gevoel van immense honger wanneer de klok middernacht slaat: het is tijd voor een midnight snack. De opties binnen ons favoriete snack-moment van de dag zijn eindeloos en bedenken wat we willen eten kost dan ook vaak meer tijd dan het daadwerkelijk eten van de creatie. Wij helpen je graag uit de brand met een lijstje van onze favoriete midnight snacks. Je mag ons later bedanken!

Een lekker Nederlands recept ; Stoofperen

op 13-01-2020 | Sem Bogers

Er zijn heel veel lekkere gerechten in de wereld. Stoofperen vallen ook zeker onder de term van lekkere gerechten. Nog niet bekend met dit overheerlijk gerecht? Of weet je niet hoe andere dat nou klaarmaken? Je komt het hier allemaal te weten.