Menu

Moederdag: meer dan alleen ontbijtjes

2 weken geleden | Michelle Nijman

Moeders, we kunnen soms niet met ze maar we kunnen al helemaal niet zonder ze. Ze staan al jaren lang voor ons klaar en daar bedanken wij ze niet vaak genoeg voor. Om jouw moeder morgen eens extra te verwennen hebben we niet alleen wat lekkere ontbijtjes bij elkaar gezocht maar genoeg recepten om heel de dag te koken.

Europese gerechten op CuliNice

3 weken geleden | Amane van Elsacker

Het is vandaag Europadag! Om dit te vieren delen wij een aantal recepten uit verschillende Europese landen.

Appel rabarbermoes

3 weken geleden | Michelle Nijman

Rabarber is weer in het seizoen en daar moeten we maar eens goed gebruik van maken. Vandaag delen we een recept om appel rabarbermoes te maken. Het zit precies tussen zoet en zuur in en smaakt heerlijk fris tijdens deze zonnige dagen.

Anti-dieetdag: Stoomboot van Snoep

3 weken geleden | Tom den Ronden

Vandaag is het anti-dieet dag! Ik hoor je al denken, om een anti-dieet dag te houden moet je diëten toch? Nou ik vind in ieder geval van niet. Zeker niet om een lekkernij te maken zoals deze. Perfect voor de zoetekauw, het creatieve gezelligheidsdier, of de drukke ouders die een kindertraktatie op tafel moeten zetten. Eén ding is zeker, als ik denk aan iets dat tegen een dieet ingaat, dan denk ik aan snoep!

Top 6 Marokkaanse Gerechten van CuliNice

3 weken geleden | Tom den Ronden

Vandaag begint de ramadan en we willen iedereen heel veel succes wensen. Voor buiten de zon om, willen we de lekkerste Marokkaanse gerechten voor jullie op een rij zetten. Zodat ook de mensen die niet aan de ramadan mee doen, wel van de Marokkaanse lekkernijen kunnen genieten.

Zweedse balletjes zoals het hoort

3 weken geleden | Linn van Velzen

Vergeet de balletjes van IKEA en volg ons traditionele recept. Gehaktballen zoals de Zweden het doen. Als je eenmaal dit recept probeert, wil je niet meer terug.

Hoe gaat het met de redactie in april?

3 weken geleden | Michelle Nijman

De maand april zit er alweer op en na al het gefeest van Koningsdag beginnen we weer vol energie met het schrijven van nieuwe recepten. We hebben nog een leuk nieuwtje voor alle geluksvogels onder ons. Heb jij een klavertje vier gevonden? Goede karma punten gespaard of gewoon een heel goed gevoel vandaag? Lees dan snel verder en maak kans op een origineel CuliNice kookboek!

CuliNice, een kijkje bij de cateraar

op 29-04-2019 | Tom den Ronden

Regelmatig posten we lekkere gerechten of andere artikelen die op een bepaalde manier food gerelateerd zijn. Maar wat zit er nou eigenlijk achter deze weblog? CuliNice is namelijk onderdeel van CuliNice Catering. Een cateringbedrijf met oog voor haar klanten, altijd klaar om een evenement culinaire kracht bij te zetten. Vandaag nemen we een kijkje wat CuliNice nog meer is, naast de artikelen die we plaatsen.

Kitkat-M&M taart

op 28-04-2019 | Julia Oor

Met deze taart maak je zeker indruk bij jouw vrienden en familie! Hij is niet alleen prachtig om naar te kijken, hij is ook nog eens enorm lekker. Met meerdere soorten chocola is de taart dan ook zeer populair onder chocolade liefhebbers. Wanneer ga jij hem bakken?

Quiche met salami en groenten

op 28-04-2019 | Julia Oor

Heb jij zin in een gezonde maaltijd met lekker veel groenten? Probeer dan nu eens deze vrolijke quiche met onder anderen paprika, champignons en tomaat!