Menu

Yoghurt Barn Breda

op 04-04-2019 | Linn van Velzen

Is ontbijten niet jouw ding? Dan kunnen we elkaar de hand schudden, want ik ben ook geen ochtend mens. Ik ben naar Yoghurt Barn in Breda geweest om een ontbijtje te scoren, met succes!

In een gezellig winkelstraatje kun je dit nieuwe ontbijt en lunch plekje vinden. Een goede manier om je dag te beginnen, want ontbijt is nou eenmaal de belangrijkste maaltijd. Je batterijen voor de dag. Als je dacht dat yoghurt niet zo speciaal is, dan worden hier je stoutste verwachtingen overtroffen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten yoghurt, dus voor ieder wat. Kies uit verschillende soorten toppingen, bijvoorbeeld kiwi en Bastogne. Tip: als je niet zo goed aan de tijd kan houden, neem het mee voor onderweg. Ze hebben namelijk handige to go verpakkingen. Ik ging op een dinsdag ochtend samen met mijn collega een bezoekje brengen aan Yoghurt Barn. Ik ging voor een verse gember thee, magere yoghurt met kiwi, Bastogne en kaneelsuiker en een toast met een bietenspread, avocado en gegrilde paprika. Best wel wat voor een ontbijt vind ik zelf, maar het viel reuze mee. Heerlijke frisse smaken en goede producten van kwaliteit. Omdat de smaken lekker fris zijn en je verse producten krijgt, valt het ook niet zwaar op de maag alsof je een baksteen hebt gegeten. Wel zo fijn als je nog een hele dag te gaan hebt.

Dit plekje is een toevoeging voor de Brabantse stad en ik zou er met alle plezier weer terug gaan. Een lekker ontbijtje voor het shoppen gaan. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel. Ook hebben ze goede smaak als het om interieur gaat, je kunt er fijn en rustig zitten. Veel keus en houden rekening met eventuele allergieën en dieet wensen.

Top plek!


Relevante producten: }}

Asobu - Chill Yo 2 Go

Met deze dubbelwandige voedsel bewaarbox kun je yoghurt scheiden van hetgeen je wenst te eten op een later tijdstip zoals bijvoorbeeld yoghurt met vers fruit, muesli of cruesli.

Meer informatie

Yoghurt

Bomvol heerlijke (blended) yoghurt specials die thuis makkelijk klaar te maken zijn. De recepten zijn bedacht door de chefkoks van de Yoghurt Barn.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus