Menu

Top 5 paddenstoelen recepten CuliNice

op 18-11-2019 | Luna Voesenek

In dit seizoen zijn gerechten met paddenstoelen super lekker. Het is echt de tijd van de paddenstoelen. Op onze site staan heel veel verschillende recepten met paddenstoelen, maar hoe handig is het als je een lijstje hebt met daarop de allerlekkerste gerechten? Ben jij benieuwd naar dit lijstje lees dan verder!

Recepten:

  • Paddenstoelenragout
  • Polenta uit de oven met paddenstoelen
  • Gnocchi met gorgonzola, paddenstoelen en salie
  • Tofu met paddenstoelen
  • Gevulde paprika met paddenstoelen risotto en varkenshaaspuntjes.


Paddenstoelen ragout:

Ragout is iets wat mensen al snel kant en klaar kopen, maar niets is lekkerder dan het zelf te maken! Vandaar ook deze heerlijke flexitarische paddenstoelen ragout die je lekker met brood of pasta kan eten. Maar we hebben ook een heerlijke variatietip om hier een lekkere lasagne van te maken!

DSC_8731.JPG#asset:3331Polenta uit de oven met paddenstoelen:

Polenta kan je op veel verschillende manieren eten. Je ziet het tegenwoordig steeds meer dus daarom vond ik dat het tijd was voor een lekker polenta recept, polenta uit de oven!

Polenta-pizza.jpg#asset:13522Gnocchi met gorgonzola, paddenstoelen en salie:

Wil je indruk maken met een relatief eenvoudig maar heel erg smakelijk gerecht? Kies voor de fantastische combinatie van gnocchi, gorgonzola, paddenstoelen, peer en salie; 100% succes

food-3048228_1920.jpg#asset:27919


Tofu met paddenstoelen:

Heb je even geen zin in vlees op deze herfst dag? Dan is deze tofu met paddestoelen een perfecte oplossing! Deze week namelijk mét klassieke vleesvervanger.

MFM-tofu-met-paddenstoelen.jpg#asset:18699


Gevulde paprika met paddenstoelen risotto en varkenshaaspuntjes:

Gevulde paprika is een geweldige uitvinding net zoals de pizza, in principe is je servies dus eetbaar. In zijn puurste vorm zit je gewoon een paprika leeg te lepelen en eet je na afloop de paprika op. Het is een perfect recept, voor degene die indruk willen maken.

CuliNice_EindNov2014-8.jpg#asset:3550

Eet smakelijk


Relevante producten: }}

Het gouden pompoenen boek

Nederlanders smullen steeds meer van pompoen. Uit een zeer recent onderzoek bleek dat het zusje van de courgette snel aan populariteit wint. De pompoen behoort tot dezelfde familie

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus