Menu

Top 5 kokos recepten van CuliNice

op 02-09-2019 | Vivienne Pieters

Kokos, een aparte en toch verfrissende smaak. Wie houd daar nou weer niet van? Daarnaast kun je het ingrediënt bij zo veel heerlijke recepten gebruiken. Zelfs voor een leuke finishing touch op jouw eten. Ben jij benieuwd wat nou echt geweldige recepten zijn met dit tropische ingrediënt?

CuliNice heeft voor jou verschillende recepten die je écht een keer moet uit proberen. Maar wat is nou de top 5 van deze top recepten?


5. Kokos fruit salade

De kokos fruit salade van CuliNice word bereid met heerlijk vers fruit en kokosmelk. Waarom kokosmelk door een fruitsalade zou je denken? Dat zal ik je uitleggen. Kokosmelk heeft een rijke smaak van kokos. Wanneer je dit door jouw fruit salade mengt absorbeert de kokosmelk in het verse fruit, waardoor een heerlijke vernieuwende smaak ontstaat.

Fruit-salade-met-kokos-saus

Wil je weten hoe je deze fruitsalade maakt? Klik dan op de link hieronder!

Kokos fruit salade


4. Havermout-kokoskoekjes met cranberries

De havermout-kokoskoekjes met cranberries zijn heerlijk als ontbijt bij de koffie, of als middag- of avondsnack. Dit ontbijtrecept is goed vullend en zeker rijk van smaak. Door het mengen van de havermout, kokos en cranberries heb je een gezonde en smaakvolle start van de dag.

Tastebuddies-havermout-kokoskoekjes.jpg#asset:11768


Wil je weten hoe je de havermout-kokoskoekjes met cranberries maakt? Klik dan op de link hieronder!

Havermout-kokoskoekjes met cranberries


3. Kokoscake

De kokoscake van CuliNice is net wat anders dan je misschien gewend bent, het is niet zo maar de cake die je net zoals vroeger bij je oma thuis at. Deze cake neemt het een stapje hoger op.. Door de toevoeging van wat kokos en een heerlijke laag chocolade heb je jouw kokoscake gemaakt.

Kokos-chocolade-cake.jpg#asset:30953

Wil je weten hoe je deze kokoscake maakt? Klik dan op de link hieronder!

Kokoscake


2. Romige kokostaart

De romige kokostaart is lekker zacht en subtiel, maar toch duidelijk van smaak. Dit is zo’n taart die niet lastig is en je lekker op je gemakje kunt maken. Ideaal, right? Deze taart is dé taart die je aan je bezoek kunt serveren, of lekker zelf van kunt genieten. Door de romige substantie en de rijke smaak van kokos is elke hap een tevredenheid.

Romige-kokostaart.jpg#asset:30316

Wil je weten hoe je deze romige kokostaart maakt? Klik dan op de link hieronder!

Romige kokostaart


1. Kokosmakronen

De kokosmakronen van CuliNice zijn een echte guilty pleasure. Makkelijker en lekkerder kan het haast niet. Ben jij ook zo verslaafd aan kokos? Dan is dit hét recept dat je moet uitproberen. Met de volle smaak van kokos door de makronen is elke hap genieten. Echt van die dingen waar je geen genoeg van kunt krijgen en tien keer lekkerder zijn als je ze zelf maakt. Gelukkig zijn de kokosmakronen dan ook super easy om te maken!

Kokosmakronen.jpg#asset:5130

Wil je weten hoe je deze kokosmakronen maakt? Klik dan op de link hieronder!

Kokosmakronen


Relevante producten: }}

Kookboek De Smaak Van Kokos

De eenvoudige kokosnoot zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is in allerlei vormen verkrijgbaar: als kokosmelk, kokoswater, kokosolie, kokosmeel en gedroogde en geraspte kokos.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus