Menu

Top 3 restaurants in Oss

op 26-02-2019 | Julia Oor

Woon jij in Oss of bezoek je regelmatig deze gezellige stad? Dan wil je vast weten welke restaurants je niet mag missen! De stad biedt genoeg keuze met veel gezellige restaurant maar waar eet je nou het lekkerste? Hier lees je mijn diverse top drie restaurants in Oss.

Miru 

Als jij een echte sushi liefhebber bent moet je dit restaurant zeker een bezoekje brengen! Bij dit all-you-can-eat restaurant heb je de keuze uit tientallen combinaties van de lekkerste sushi. Maar wees niet bang, als je daar niet van houdt is er nog meer dan genoeg keuze tussen allerlei heerlijke vis- vlees- en groente gerechten. Alle gerechtjes zien er even lekker en mooi uit waardoor je ze het liefst allemaal een keer wilt proeven. Zorg er wel voor dat je nog wat ruimte over houdt voor het nagerecht, want dat mag natuurlijk niet ontbreken! Twee enorme chocoladefonteinen (die je op de foto ziet!!) sieren de deserttafel. Enorm lekker natuurlijk met vers fruit, ijs en de vele gebakjes waar je uit kan kiezen! Het restaurant bevindt zich midden in het centrum dus na het dineren kan je ook nog gaan stappen!

Montimar

Houd jij van luxe dineren, maar ook van kleine prijsjes? Dan is dit restaurant perfect voor jou! Je wordt ontvangen door een gastheer/gastvrouw die je meer verteld over het restaurant. De speciale wijnkaart geeft je keuze uit diverse wijnen. Daarnaast worden de gerechten allemaal prachtig geserveerd. Er is er keuze genoeg uit heerlijke vis- vlees- en vegetarische gerechten. Ook zijn er diverse voor- en nagerechten die je het liefst allemaal zou willen proeven. Na een avond helemaal in de watten te zijn gelegd zal je blij verrast worden door de rekening. Vergeet alleen niet tijdig te reserveren, door de populariteit van het restaurant zit het vaak al vroeg vol! Ook bevindt het restaurant zich buiten het centrum waardoor het minder goed te bereiken is met het ov. Vanaf het dichtstbijzijnde station is het namelijk een kwartiertje lopen. Er is genoeg parkeergelegenheid als je met de auto komt!

Delphi

Bij dit gezellig aangeklede restaurant kan je heel de avond genieten van de lekkerste Griekse gerechten, natuurlijk met een glaasje ouzo vooraf! De Griekse muziek maakt de sfeer helemaal compleet en je waant je even in het mooie land. Het restaurant bevindt zich in het centrum van de stad en is dus makkelijk te bereiken met het ov. Als je met de auto komt zijn er ook genoeg parkeergelegenheden in de buurt. Het ruime aanbod aan gerechten dat het restaurant biedt maakt het echter wel moeilijk om te kiezen, daarom hier mijn aanraders. De frisse auberginesalade met stokbrood is een heerlijk voorgerecht, ook leuk om te delen, je moet natuurlijk wel genoeg ruimte overhouden voor het hoofdgerecht! Als hoofdgerecht is de ovenschotel met gyros echt enorm lekker. De gyros is lekker zacht en gehuld in een heerlijke saus met kaas om het af te maken. Naast deze gerechten zijn er heel veel verschillende hoofdgerechten, natuurlijk compleet met alle schotels, er is dus altijd iets lekkers voor je te vinden. Een belangrijke tip: eet niet te veel voordat je het restaurant bezoekt, je wilt het heerlijke eten wel allemaal op kunnen!

Veel plezier!


Relevante producten: }}

Restaurant cadeaukaart - 25 euro

RestaurantCadeau is dé kaart om op te eten. De kaart is te besteden is bij meer dan 1.500 restaurants in Nederland.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus