Menu

Steak & Blowjob Day, hoe vier je dat nou eigenlijk?

op 14-03-2019 | Birgit Sloven

Hoera, het is Steak and Blowjob Day! Valentijnsdag hebben we achter de rug. Voor veel mannen een opluchting, want vrouwen in de watten leggen kan verdomd lastig zijn. Mannen zijn over het algemeen makkelijker te pleasen. Je geeft ze een stuk vlees en 's avonds doe je ook nog iets met een stuk vlees en het is al gauw goed. Maar hoe vul je zo'n dag nou creatief in? Vrouwen, luister en huiver.

Steak restaurant
Vanochtend deelden we tips voor het bereiden van een perfecte steak. Ben je niet zo'n keukenprinses, of heb je een lange dag gehad en wil je er lekker makkelijk vanaf komen, dan kan je je vent meenemen naar een steak restaurant. Erg hip, en het zijn er nogal wat tegenwoordig. In Amsterdam heb je bijvoorbeeld Steak Restaurant Black & Blue. Heb je meer zin in spareribs (ook populair bij de mannen) dan kun je je hart ophalen bij Ribs Factory.

Cadeautjes
Nee, geen bloemen of chocolade natuurlijk! Geloof het of niet, maar er is een officiële Steak and Blowjob Day website met merchandise. Dus wil je het echt professioneel aanpakken, dan bestel je een leuke mok of een schattige teddybeer. Wel helemaal in het Steak en Blowjob thema dus.
steak_and_blowjob_day_logo_teddy_bear.jpg#asset:7070:url
www.officialsteakandblowjobday.com

Spelen met eten
Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar er zijn natuurlijk ook mannen die geen biefstuk lusten (of vegetariër zijn). Dan zou je deze feestdag maar half kunnen vieren, en dat kan niet de bedoeling zijn natuurlijk. Geen paniek, voor deze gevallen is er altijd nog de piemelpasta. Je kan er mee maken wat je wil, het is immer 'gewoon' pasta. Ik zou je vriend wel van te voren even vertellen dat het Steak & Blowjob Day is, anders is dit misschien een beetje een vreemde verassing aan de eettafel.

pastaa.jpg#asset:7073:url


Je kan ook een lekkere cake bakken. Ook in de vorm van een piemel uiteraard, om alvast in de stemming te komen.

piemelbakvorm.jpg#asset:7074:url

Het avondprogramma
Nee, ik ga zelf geen tips geven voor de perfecte blowjob, daar zijn gelukkig al genoeg instructie filmpjes over gemaakt. Dus zie hier:

Succes.

Bron afbeelding


Relevante producten: }}

Spencer & Fleetwood-Penis Pasta-Fun

Pasta in de vorm van penissen compleet met ballen, om je Steak and Blowjob Day of elke andere dag op te leuken!

Meer informatie

Penis Bakvorm

Bak eens iets in de vorm van een piemel! Let op de afmeting is 27 cm lang en 15 cm breed, dus super size! Dat betekent een mond vol.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus