Menu

Review: PuiCk

op 25-11-2019 | Vivienne Pieters

PuiCk is een gezellig restaurantje in het centrum van Breda. Gevestigd in de Veemarktstraat 56 te Breda.

Met het trendy en knusse interieur voel je je er gelijk op je gemak. Het restaurant staat vol met industriële meubelen en veel groene planten, een en al gezelligheid dus. En dan hebben we het nog niet eens over het eten en het vriendelijke personeel gehad…

Samen met een vriendin gingen wij afgelopen week lunchen bij het restaurant PuiCk. Mijn ervaring bij daar was top. Erg vriendelijk personeel die je graag helpt en op je gemak laat voelen. Opdringerig zijn de werknemers ook zeker niet, bij elk gerecht komen ze op hun gemak vertellen wat er geserveerd wordt. Dit hoorde bij de ‘Slow To PuiCk Share’ gerechten, waar wij voor hadden gekozen.

Wat hebben wij deze middag heerlijk gegeten en genoten. Het kan zeker gezegd worden dat dit restaurant een echte aanrader is!

Wat hebben wij gegeten?

Op aanrader van het personeel hebben wij gekozen voor ‘Parade PuiCk’. Dit zijn een aantal diverse gerechten die wij hebben gekregen.

Als eerste kregen wij een flatbread met een heerlijke dip erbij. Hier zaten veel ingrediënten in, waarvan wij eerst dachten dat dit een super rare combinatie zou zijn. Namelijk Oosterse hangop, hummus, gemarineerde tomaat, aubergine, pistache olie, munt en granaatappel. Er werd ons verteld dat het super lekker zou zijn als we alle ingrediënten op een stukje flatbread zouden nemen. Dit hebben wij natuurlijk gedaan en ondanks de voor ons aparte combinatie aan ingrediënten, was dit gerecht heerlijk. Wij hebben enorm erg genoten hiervan en dit was ook een van onze favoriet.

image0.jpg#asset:31367

Als tweede ronde kregen wij een gezellig soort dienblad met allerlei lekkere gerechten erop. Hier stonden een paar warme- en koude gerechten op. Zo kregen wij een heerlijke Tom Khai Kai soep, een soort saté, springrolls en het gerecht dat Papadum Tostada heet. Het laatste gerecht was een soort salade dat in een heerlijke Indiase cracker zat. Wat hebben wij van deze tweede ronde genoten.

image1-3.jpeg#asset:31368


Dus kortom, als jij een keer heerlijk wilt gaan lunchen en je bent toevallig in Breda… PuiCk is een echte aanrader! (Er bevinden zich nog veeeel meer andere heerlijke gerechten gerechten op de kaart!).


Relevante producten: }}

Ultieme stedentrips

Als je naar iedere stad ter wereld kon, waar zou je dan naartoe gaan? Inspiratie uit de beste steden van de wereld.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus