Menu

Review FoodHall Breda

op 04-06-2019 | Linn van Velzen

Sinds kort kun je in Breda proeven van verschillende keukens in de Foodhal. Ik ben samen met mijn collega’s naar deze plek geweest en wij willen jullie graag laten weten wat wij van de Foodhall vinden!

De Foodhall vind je in het centrum van Breda. Je kunt hier allerlei verschillende soorten eten krijgen, bijvoorbeeld; burgers, seafood, Mexicaans, bitterballen en poffertjes, Indonesisch, Braziliaans, Vietnamees en ga zo maar door. De ruimte is groot, met veel plek om te zitten en veel kleine tentjes op elkaar. Voor drankjes hoef je niet aan de wandel, ze komen je bestelling aan tafel opnemen. Een perfecte plek voor een etentje tijdens het shoppen of voor een groep met verschillende smaak keuzes.

Misschien vraag je je nu af voor welke keukens wij gekozen hadden. Wij zijn begonnen met de Japanse dumplings (Gyoza met kip). Doordat de dumpling gefrituurd waren, was het deeg lekker knapperig, maar toch zacht. De kip vulling was goed op smaak en afgewerkt met Japanse mayonaise. Super lekker!

Tijdens het rondlopen werden we vriendelijk geadviseerd door een medewerker over zijn Braziliaanse specialiteiten. Ze nemen graag de tijd voor je en willen dat je met een glimlach weer naar buiten loopt. Wij zijn voor een hartige crêpe gegaan met kip, truffelmayo en frisse groentes, omdat dit ons een apart en uniek gerecht leek.

Daarna gingen we voor de kip hotdog. Een ideaal katerbroodje met kippenworst, veel cheddar kaas en gebakken ui. Ook kozen we voor een portie oer- Hollandse bitterballen met mosterd en waterkers. Dit kan nooit fout gaan en we zijn erachter gekomen dat bitterballen en waterkers een uitstekende combinatie is! Als laatst kozen we voor Hollandse poffertjes met stroopwafel, ontzettend lekker! De poffertjes werden vers gemaakt en waren niet te zoet ondanks de stroopwafel. Perfect om onze positieve ervaring met de Foodhall mee af te sluiten!


Relevante producten: }}

Inno Cuisinno Poffertjespan - Ø 24 cm - Zwart

Met deze stevige Poffertjesplaat van Inno Cuisinno bak je zelf snel en makkelijke heerlijke poffertjes. De plaat is gemaakt uit gietijzer.

Meer informatie

De Wereld Keuken

De wereldkeuken laat je kennismaken met nieuwe en exotische smaken uit de hele wereld.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus