Menu

Pimp je water!

op 06-03-2016 | Anouk Koreman

We weten allemaal dat het belangrijk is om 1,5 liter water te drinken, maar wat te doen als je niet echt een waterliefhebber bent? Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg upgrades waarmee je je water wat zoeter of interessanter kunt maken. In dit artikel wat tips over hoe je je water wat spannender kunt maken!

Good old ranja

We kennen het allemaal, maar misschien zijn we het zo langzamerhand vergeten. Maar toch is ranja de perfecte upgrade voor je saaie water. Tegenwoordig zijn er tal van mini spuitflesjes (bijvoorbeeld van Karvan Cevitam en Teisseire) met extra geconcentreerde ranja, heel handig on the go!


Bron

Water met fruit en kruiden

Dit is eigenlijk ook niet nieuw, maar er zijn altijd nieuwe combinaties te ontdekken, zoals deze fruitwater recepten van Culy. En hier nog wat ideeën voor als je meer van kruidig water houdt. Eigenlijk komt het erop neer dat je alles wat je lekker vindt in je water kunt doen, dus de variaties zijn eindeloos! Ook kun je, als het wat warmer wordt, je fruitstukjes invriezen zodat je water lekker koud blijft.


Bron

Vruchtensappen

Heb je geen vers fruit in huis, maar wel vruchtensap, dan kun je dat ook gerust mengen met wat water. Zo is het aantal suikers in een glas ook minder en daarnaast drink je toch nog een beetje water. Wat je kunt mengen met water is bijvoorbeeld sinaasappelsap, citroensap of andere soorten fruitsap.  

Vitamine C

Okee, of het heel gezond is weet ik niet, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 1x per dag een vitamine C tablet op te lossen in een groot glas water. Je hebt vitaminepillen in verschillende smaakjes en daarnaast krijg je wat vitaminen binnen én je hebt een glas water opgedronken. Let wel op dat een ‘overdosis’ aan vitamine C niet werkt en dat het ook geen compensatie is voor gezonde voeding. Zie het dus echt als toevoeging op het normale water drinken!

Augurkensap met water

Voor de echte daredevils onder ons, voeg eens een half glaasje van het overgebleven sap van augurken toe aan je water. Het sap van augurken zou werken tegen spierkrampen en het geeft je energie. Ik kan me voorstellen dat het puur ietsje teveel van het goede is, maar mengen met water is misschien wel een idee. Laat je het even weten als je het geprobeerd hebt?


Bron

Succes!

Bron foto


Relevante producten: }}

Fles met Fruit Infuser

Water is gezond! Maar het kan nóg gezonder door er fruit aan toe te voegen. Dat kan heel gemakkelijk met deze fles met fruit infuser!

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus