Menu

Hoera! Internationale hamburger dag it is!

op 28-05-2019 | Laura Andrieu

Ja ja het is vandaag internationale hamburger dag. Druk maken over wat we eten vanavond is dus niet nodig, want… het is HAMBURGER-tijd. Alleen moet er nog wel gekozen worden wat voor soort hamburger jullie eten vanavond. Ga je het vieren met een hamburger van de McDonalds of kies je ervoor om je eigen hamburger samen te stellen. Dat is de reden waarom ik voor jullie de 5 beste hamburger recepten van CuliNice op een rijtje heb gezet.

Wat moet je wel en niet eten voor een fit en gezond lichaam?

op 27-05-2019 | Linn van Velzen

Na een intensieve workout hoort een voedende maaltijd, maar wat is nou het beste voor je lichaam en welke producten moet je juist vermijden? Als je een fit lichaam wilt, is alleen sporten niet genoeg. Je voeding speelt namelijk ook een grote rol. Wij laten je een aantal ingrediënten zien die je lichaam boosten en voedend zijn voor een workout. Ook welke producten je juist moet laten staan voor het sporten of juist beter kan vermijden voor een fit lichaam.

5x picknick tips

op 24-05-2019 | Laura Andrieu

De zon schijnt weer, het is een mooie dag en je bent vrij. Wat ga je doen op deze dag? Gezellig terrassen, lekker makkelijk of maak het leuk en misschien zelfs romantisch… picknicken! Hieronder vind je de 5 leukste picknick tips.

Fika, een Scandinavische traditie

op 23-05-2019 | Linn van Velzen

Fika is de Scandinavische gewoonte om rustig de dag door te komen. Je neemt de tijd om te genieten van een bakje koffie met een lekkernij. Het is een speciale traditie die al lang wordt voortgezet in Scandinavische landen en hier kunnen wij in Nederland wel een voorbeeld aan nemen.

Darjeeling Express review

op 20-05-2019 | Linn van Velzen

In april ben ik een weekendje naar London geweest. Een korte vakantie waarin ik een aantal restaurants heb bezocht. Waaronder de Darjeeling Express. Dit restaurant is zo bijzonder dat ik het met jullie moet delen.

3x dressing voor salade

op 16-05-2019 | Michelle Nijman

Het seizoen van salades eten is weer in volle gang en je salade smaakt extra lekker met een zelfgemaakte dressing. Je bepaalt ook zelf de ingrediënten voor je salade dus waarom zou je die niet zelf kiezen voor je dressing? Probeer het nu zelf!

Het belang van samen eten

op 15-05-2019 | Tom den Ronden

Vandaag is het de dag van het gezin, een mooi moment om het belang van samenzijn te delen. Vandaag de dag doen we steeds meer voor onszelf. Flexwerken is populairder dan ooit en de mens schiet steeds sneller door zijn leven heen. Samen eten is een mooi moment om eventjes je rust te pakken. Samen. Met het gezin, met huisgenoten, of zelfs als je alleen eet, is het fijn om je moment te kunnen pakken.

Hummus dag

op 12-05-2019 | Linn van Velzen

Morgen is het zo ver, dag van de Hummus. Voor iedereen die geen idee heeft wat hummus is, je hebt geen idee wat je mist. Wij gaan je alles over hummus vertellen en wat je er mee kan doen.

Moederdag: meer dan alleen ontbijtjes

op 11-05-2019 | Michelle Nijman

Moeders, we kunnen soms niet met ze maar we kunnen al helemaal niet zonder ze. Ze staan al jaren lang voor ons klaar en daar bedanken wij ze niet vaak genoeg voor. Om jouw moeder morgen eens extra te verwennen hebben we niet alleen wat lekkere ontbijtjes bij elkaar gezocht maar genoeg recepten om heel de dag te koken.

Europese gerechten op CuliNice

op 09-05-2019 | Amane van Elsacker

Het is vandaag Europadag! Om dit te vieren delen wij een aantal recepten uit verschillende Europese landen.