Menu

Top 6 Marokkaanse Gerechten van CuliNice

op 05-05-2019 | Tom den Ronden

Vandaag begint de ramadan en we willen iedereen heel veel succes wensen. Voor buiten de zon om, willen we de lekkerste Marokkaanse gerechten voor jullie op een rij zetten. Zodat ook de mensen die niet aan de ramadan mee doen, wel van de Marokkaanse lekkernijen kunnen genieten.

Hoe gaat het met de redactie in april?

op 02-05-2019 | Michelle Nijman

De maand april zit er alweer op en na al het gefeest van Koningsdag beginnen we weer vol energie met het schrijven van nieuwe recepten. We hebben nog een leuk nieuwtje voor alle geluksvogels onder ons. Heb jij een klavertje vier gevonden? Goede karma punten gespaard of gewoon een heel goed gevoel vandaag? Lees dan snel verder en maak kans op een origineel CuliNice kookboek!

CuliNice, een kijkje bij de cateraar

op 29-04-2019 | Tom den Ronden

Regelmatig posten we lekkere gerechten of andere artikelen die op een bepaalde manier food gerelateerd zijn. Maar wat zit er nou eigenlijk achter deze weblog? CuliNice is namelijk onderdeel van CuliNice Catering. Een cateringbedrijf met oog voor haar klanten, altijd klaar om een evenement culinaire kracht bij te zetten. Vandaag nemen we een kijkje wat CuliNice nog meer is, naast de artikelen die we plaatsen.

Gezonde noten

op 25-04-2019 | Amane van Elsacker

Noten, je hebt ze in allerlei verschillende soorten en maten. De meesten zijn super gezond en ook nog eens lekker. Lees nu wat de noten zo gezond maakt en welke jij zonder schuldgevoel kunt eten.

5x gezonde recepten om Pasen mee te compenseren

op 23-04-2019 | Iris Greve

Paaseitjes, paascake, paasbrood, het was allemaal weer hartstikke lekker, alleen niet zo gezond. Daarom geven we je vandaag 5 recepten waarmee je je paasweekend kunt compenseren.

Even lekker culinair genieten, maar dan op een andere manier bij WijnSpijs

op 18-04-2019 | Linn van Velzen

Is de culinaire wereld echt jouw ding en houd je van een wijntje op z'n tijd? Dan is dit echt iets voor jou! Samen met je vrienden/familie een tour maken door de stad en genieten van speciaal bereide gerechten onder het genot van een glaasje wijn of een lekker biertje. Bij WijnSpijs is dit allemaal mogelijk!

Food review Dr Worst Breda

op 16-04-2019 | Tom den Ronden

Ken je dat? Het gevoel van een perfect gerecht, bereid door een specialist? Precies dat gevoel wordt opgeroepen als je een broodje bestelt bij Bredaas eigen Dokter Worst. Deze gevestigde BBQ gerelateerde huisarts weet alle zintuigen te prikkelen en ik ga je precies vertellen waarom!

4 Litouwse gerechten die je echt moet proberen (of juist niet)

op 15-04-2019 | Write Club

Okay, ik weet het! Litouwen klink niet als de meest exotische locatie om te gaan studeren. Dat is het ook niet, maar dat wil niet zeggen dat het geen ontzettend mooi land is. Litouwen is het meest zuidelijke land van de Baltische staten en heeft een interessante geschiedenis. En als je van aardappelen houdt, hebben ze ook nog eens superlekker eten.

8x taarten met fruit op CuliNice.com

op 13-04-2019 | Michelle Nijman

Je hebt veel taarten in verschillende soorten en maten. Iedereen lust wel een stukje gebak op z'n tijd en dat smaakt extra lekker als je het zelf maakt. Bekijk nu snel deze acht taarten met fruit om inspiratie op te doen voor je volgende bakmiddag!

Wat is een Poké bowl en waar is het goed voor?

op 09-04-2019 | Tom den Ronden

Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord, de Poké bowl. Je kunt geen hippe straat meer inlopen of je ziet een tentje of een afhaalservice waar je deze frisse salade met verse ingrediënten kunt kopen. Deze Poké bowls zijn van oorsprong Hawaiiaans en de naam betekent dus gewoon ‘resten van vis’. Deze hippe naam stamt dus niet vanuit een of andere gekke concept ontwikkelaar die een over de top naam heeft bedacht. Het gerecht heeft gewoon als naam, wat het is. Namelijk: resten van vis, met wat frisse groentes, in een kommetje.