Menu

DIY: Valentijnsdag cadeau

op 13-02-2019 | Michelle Nijman

Paniek: morgen is het Valentijnsdag en je bent helemaal vergeten om een cadeautje te kopen. Voor sommige mensen klinkt dit herkenbaar en andere zijn al goed voorbereid. Toch blijven deze zelfgemaakte cadeautjes altijd leuk. Het is lekker goedkoop en makkelijk om nog last minute te halen en maken. Het vergt alleen een klein beetje creativiteit. 

5 tips om een eet-date te laten slagen

op 08-02-2019 | Write Club

STRESS! Een potentiële nieuwe vriend of vriendin komt eten, maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken. Maak je een vijf gangen diner? Moet je casual een pizza bestellen omdat je zogenaamd 'niks in huis had' en hard to get spelen? Met deze vijf tips krijg je gegarandeerd een leuke eet-date met je toekomstige partner!

Bijzondere restaurants in Nederland

op 06-02-2019 | Amane van Elsacker

Een hapje eten op een boot of luxe dineren in een tram? Ja het kan en ook nog eens in Nederland. Er zijn veel verschillende soorten restaurants in ons kleine landje en wij hebben een aantal bijzondere eetgelegenheden op een rijtje gezet. 

5 lekkere Nutella recepten op CuliNice

op 05-02-2019 | Raylison Zimmerman

Vandaag is het World Nutella Day en daarom zorgen wij voor een overdosis aan gerechten met Nutella! Vier deze dag met ons mee door lekkere recepten met elkaar te delen.

Nederlandse eetgewoontes

op 04-02-2019 | Write Club

Wij Nederlanders hebben eetgewoontes die voor buitenlanders niet altijd te begrijpen zijn. Sommige producten kennen ze simpelweg niet, maar andere producten gebruiken wij volgens hen op een vreemde manier. Hieronder lees je, volgens mijn Engelse vrienden, de gekste eetgewoontes in Nederland.

Verborgen snacks in de Aziatische supermarkt

op 01-02-2019 | Michelle Nijman

De Aziatische supermarkt. Voor sommigen voelt het vertrouwd en anderen blijven er ver vandaan. Wij kochten drie 'gekke' snacks om te proeven die je normaal waarschijnlijk in het schap zou laten staan. 

5 tips voor jouw 21 diner

op 29-01-2019 | Write Club

Eindelijk is het zo ver, je bent 21 jaar oud geworden. Je bent nu écht officieel volwassen en dat moet gevierd worden. Hoe kan je dit beter vieren dan met heerlijk eten? Want wanneer je 21 jaar oud wordt, hoort daar de studententraditie bij; een 21-diner. Dit vergt aardig wat voorbereiding maar deze tips helpen jou er zo doorheen!

Draad oppakken na Blue Monday

op 22-01-2019 | Yonas Schaerlackens

Gisteren was het Blue Monday, ook wel de meest deprimerende dag van het jaar. De vakantie lijkt zo ver weg en die goede voornemens? Tja wie houd je voor de gek? Het weer zit ook niet mee en het liefst zitten we de hele dag treurig op de bank. Vandaag beginnen we vol goede moed aan een nieuwe niet-meer-zo-blue dinsdag en vertellen wij hoe je de draad kan oppakken na Blue Monday!

Eetdagboek Tanja

op 18-01-2019 | Tanja Polak

Het is weer tijd voor goede voornemens en daar mag ik ook wel weer eens mee beginnen! Ik heb namelijk deze week een eetdagboek bijgehouden en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik aardig ongezond heb gegeten!

De effecten van suikervrij leven

op 16-01-2019 | Write Club

Suiker is verslavend, mega ongezond en je wordt er lui van. Je ziet vaak zat artikelen met deze feiten voorbij komen. Ik besloot om een poosje suikervrij te leven. Het was een goede ingeving (enigszins beïnvloedt door alle artikelen die erover geschreven zijn). Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan nu verder.