Menu

Koolhydraatarm eten?! Dat is nog niet zo saai

op 03-01-2020 | Write Club

Aardappelen, rijst, pasta: carbs are life! Ze zijn super lekker maar wie gezond wil eten wordt aangeraden niet te veel te eten (what a shame). Vrouwen zouden slechts maar 350 gram koolhydraten per dag te mogen eten en mannen 450 gram. Denk je nu bij je jezelf: ‘dit kan ik nog wel eens minderen’, dan ben je hier op het goede adres. In deze blog delen we 5 koolhydraat vervangers waar je heel lekkere recepten mee kunt maken. Lees snel verder!

Een dikke vette kater? Met deze recepten kom jij de dag door!

op 01-01-2020 | Vivienne Pieters

Het is zondag en je hebt weer eens te diep in het glaasje gekeken de avond ervoor. Je voelt je ontzettend slecht maar hebt toch dingen gepland. Iedereen kent het wel. Hoe kom je hier nou het snelste bovenop? Nou, met deze gerechten ben je binnen no-time weer de oude. Dit zijn makkelijke anti-kater recepten die jou er bovenop zullen helpen zodat die katerdag een stuk dragelijker wordt!

Feestelijke Cocktails

op 30-12-2019 | Vivienne Pieters

Wat is nou leuker dan een aantal heerlijke en gezellige cocktails drinken met Oud & Nieuw? Of je het nou met je familie gaat vieren of met een groep vrienden. Cocktails gaan er altijd wel in! Daarom hebben wij voor jou een lijstje van 5 verschillende, heerlijke cocktails in elkaar gezet, zodat jij en je familie of vrienden een gezellig drankje hebben voor de feestdagen. Een kleine tip… Lastig om te maken zijn ze zeker niet!

Oud en nieuw; mijn viering door de jaren heen

op 27-12-2019 | Tom den Ronden

Oud en nieuw. De feestdag waarin iedereen bepaalde fases doormaakt. Van oren dicht om 00:00 naar je eerste eigen vuurwerk kopen. Van stiekem vuurwerk afsteken naar samen proosten. Oud en nieuw is een feestdag voor iedereen. Wie geen vuurwerk wil afsteken, kan ook een oudejaarsconference kijken. In dit artikel ga ik in op de fases die menig mens doormaakt; de fases van oud en nieuw vieren.

Links lifestyle kerst

op 23-12-2019 | Sem Bogers

Sommige mensen eten wekelijks met familie of vrienden en voor andere gebeurd dat alleen bij speciale gelegenheden. Kerst is z’n speciale gelegenheid. Misschien doet jou familie ook wel ieder jaar eten bij een ander uit de familie. Heel gezellig maar hoe zorg je dat je iet elk jaar hetzelfde eet? He je na al die kerst gerechten geen inspiratie meer? Dan kan je het beste verder lezen, en wie weet staat er een lekker gerecht voor jou bij.

21 diner, help!

op 16-12-2019 | Write Club

Studenten, naar welk levensjaar kijk je uit als je de 18 bent gepasseerd? Juist ja, 21! Want als je 21 bent geworden kan jij je vrienden, huisgenoten, dispuutsgenoten en jaargenoten uitnodigen voor een 21 diner bij jou thuis. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij, de schrijvers van CuliNice hebben hier onderzoek naar gedaan. We hebben 5 leuke en gemakkelijke recepten voor je opgezocht.

5 Hotspots in Utrecht mét studentenprijzen!

op 09-12-2019 | Write Club

Een nieuw studiejaar is gestart en de grote steden lopen weer vol met ons: studenten die aan de bak (bier) gaan. En ja, dan willen wij als student gewoon zoveel en zo vaak mogelijk lekker buiten de deur met vrienden chillen. Maar hebben we zin om onnodig veel geld uit te geven aan biologische groenteburgers, ingewikkelde quinoa salades of uitzonderlijke stukken tofu? Nee! Daarom presenteren wij…. 5 Hotspots in studentensteden waar je lekker én betaalbaar kunt eten en drinken. Want dat is wat we uiteindelijk als studenten allemaal willen: zo goedkoop en gezellig mogelijk! Deze week beginnen we met de meest centraal gelegen studentenstad van ons knusse landje: Utrecht

Wat te doen met Sinterklaas?

op 03-12-2019 | Sem Bogers

De decembermaand staat weer voor de deur en naast de kerst komt ook het sinterklaas feest weer jaarlijks terug. Een hartstikke leuk feest voor jong en oud. Maar wat kan je naast surprises maken allemaal nog meer doen? Weet jij al tijden niks nieuws meer te verzinnen? Dan staan hier een aantal alternatieven ideeën naast het maken van een surprise.

Review: PuiCk

op 25-11-2019 | Vivienne Pieters

PuiCk is een gezellig restaurantje in het centrum van Breda. Gevestigd in de Veemarktstraat 56 te Breda.

Met het trendy en knusse interieur voel je je er gelijk op je gemak. Het restaurant staat vol met industriële meubelen en veel groene planten, een en al gezelligheid dus. En dan hebben we het nog niet eens over het eten en het vriendelijke personeel gehad…

Top 5 beste restaurants in Nederland

op 23-11-2019 | Vivienne Pieters

Volgens Gault&Millau zijn de onderstaande restaurants de 5 beste restaurant in Nederland. Gault&Millau’s jury heeft maar liefst 30 inspecteurs, die de restaurants beoordelen. Uit hun onderzoek door heel Nederland zijn ze uit gekomen tot deze top 5 beste restaurants in Nederland. Neem een kijkje en kom erachter welke restaurants de beste zijn!