Menu

5x gezonde recepten om Pasen mee te compenseren

op 23-04-2019 | Iris Greve

Paaseitjes, paascake, paasbrood, het was allemaal weer hartstikke lekker, alleen niet zo gezond. Daarom geven we je vandaag 5 recepten waarmee je je paasweekend kunt compenseren.

Even lekker culinair genieten, maar dan op een andere manier bij WijnSpijs

op 18-04-2019 | Linn van Velzen

Is de culinaire wereld echt jouw ding en houd je van een wijntje op z'n tijd? Dan is dit echt iets voor jou! Samen met je vrienden/familie een tour maken door de stad en genieten van speciaal bereide gerechten onder het genot van een glaasje wijn of een lekker biertje. Bij WijnSpijs is dit allemaal mogelijk!

Food review Dr Worst Breda

op 16-04-2019 | Tom den Ronden

Ken je dat? Het gevoel van een perfect gerecht, bereid door een specialist? Precies dat gevoel wordt opgeroepen als je een broodje bestelt bij Bredaas eigen Dokter Worst. Deze gevestigde BBQ gerelateerde huisarts weet alle zintuigen te prikkelen en ik ga je precies vertellen waarom!

4 Litouwse gerechten die je echt moet proberen (of juist niet)

op 15-04-2019 | Write Club

Okay, ik weet het! Litouwen klink niet als de meest exotische locatie om te gaan studeren. Dat is het ook niet, maar dat wil niet zeggen dat het geen ontzettend mooi land is. Litouwen is het meest zuidelijke land van de Baltische staten en heeft een interessante geschiedenis. En als je van aardappelen houdt, hebben ze ook nog eens superlekker eten.

8x taarten met fruit op CuliNice.com

op 13-04-2019 | Michelle Nijman

Je hebt veel taarten in verschillende soorten en maten. Iedereen lust wel een stukje gebak op z'n tijd en dat smaakt extra lekker als je het zelf maakt. Bekijk nu snel deze acht taarten met fruit om inspiratie op te doen voor je volgende bakmiddag!

Wat is een Poké bowl en waar is het goed voor?

op 09-04-2019 | Tom den Ronden

Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord, de Poké bowl. Je kunt geen hippe straat meer inlopen of je ziet een tentje of een afhaalservice waar je deze frisse salade met verse ingrediënten kunt kopen. Deze Poké bowls zijn van oorsprong Hawaiiaans en de naam betekent dus gewoon ‘resten van vis’. Deze hippe naam stamt dus niet vanuit een of andere gekke concept ontwikkelaar die een over de top naam heeft bedacht. Het gerecht heeft gewoon als naam, wat het is. Namelijk: resten van vis, met wat frisse groentes, in een kommetje.

Yoghurt Barn Breda

op 04-04-2019 | Linn van Velzen

Is ontbijten niet jouw ding? Dan kunnen we elkaar de hand schudden, want ik ben ook geen ochtend mens. Ik ben naar Yoghurt Barn in Breda geweest om een ontbijtje te scoren, met succes!

Hoe gaat het nu met de redactie (en de kantoorhond!)

op 02-04-2019 | Michelle Nijman

Welkom op CuliNice.com, de online kookboog voor en door studenten. Je kunt op de website honderden recepten vinden uit tientallen verschillende keukens. Al onze recepten zijn door een team van bloggers geschreven en we willen jullie graag ook wat background information geven over onze blog.

CuliNice zet eerste pastagerecht op de maan

op 01-04-2019 | Tom den Ronden

Nee, grapje, dat is natuurlijk onzin, het is namelijk 1 april! Daarom checken we vandaag waar die grappen vandaan komen en we bekijken de leukste grappen van organisaties die hier jaarlijks op inspelen.

Lente must haves bij Bol.com

op 29-03-2019 | Michelle Nijman

De lente is begonnen en het begint langzaam aan weer wat warmer te worden. Wij hebben een lijstje gemaakt met de lente must haves zodat jij optimaal kunt genieten van de zonnestraaltjes. Alles is te koop bij Bol.com.