Menu

Het leven van een langstudeerder

op 14-08-2019 | Linyola van Gool

Het einde van het schooljaar nadert weer en dan worden er vaak veel dingen duidelijk in het studentenleven. Door naar het volgende jaar? Toch even slijmen voor die twee laatste studiepunten voor je Propedeuse? Misschien zelfs afgestudeerd? Of toch een momentje pakken om even helemaal tot jezelf te komen?

Bakrecepten top 5

op 04-08-2019 | Tom den Ronden

We hebben op onze website al bijna meer dan 100 bakrecepten staan. Te veel om allemaal te benoemen en zeker om allemaal deze week nog te maken. Tegenwoordig maak ik zo nu en dan een bakrecept, terwijl mijn kennis en ervaring in de keuken vrij nihil zijn. Het gaat me niet eens zo slecht af eigenlijk! Vandaag heb ik voor jullie 5 van onze favoriete bakrecepten op een rijtje gezet. Van simpel tot uitdagend, maar altijd verschrikkelijk lekker!

4x eten dat kan fikken

op 31-07-2019 | Linn van Velzen

Er bestaan verschillende manier en technieken om gerechten mee warm te maken. Bijvoorbeeld flamberen, iets waar wij een grote fascinatie voor hebben. Daarom 4 verschillende ingrediënten en gerechten dat je in de fik kan zetten.

Dr. Worst’s NondeDju saus – Hotdogdag

op 17-07-2019 | Tom den Ronden

Na een eerder artikel over Breda haar eigen Dokter Worst, willen we daar vandaag nog even verder op ingaan. Vandaag is het namelijk internationale hotdog dag! Het kan dan ook niet anders dat we weer eventjes terugkomen bij onze huisdokter. Wisten jullie dat hij een prijswinnende saus ontwikkeld bij ons in de keuken? Lees het hier in dit artikel!

Wat is de definitie van een luie zondag?

op 14-07-2019 | Tom den Ronden

De zondag. Een dag als alle andere dagen, maar toch ook weer helemaal niet. Het is een dag waarop ons brein niet altijd volledig functioneel hoeft te zijn. Een dag waar uitrusten en bijkomen de boventoon voert. Een zondag is een dag. Een luie zondag is een gift. Lees hier mijn ode aan dit prachtige begrip.

Vier aparte ijssmaken

op 12-07-2019 | Linn van Velzen

Tijdens deze dagen is onze favoriete snack en verkoelend ijsje. De ijssalons worden tegenwoordig steeds creatiever en een keuze maken wordt steeds moeilijker, maar geldt dat ook voor deze smaken? Wij laten je 4 aparte smaken zien waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord.

Hoe is het met de redactie in juni?

op 05-07-2019 | Linn van Velzen

Na een drukke periode in juni achter de rug te hebben is het moment eindelijk aangebroken; vakantie! In dit artikel laten wij weten waar wij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en hoe het nu met ons gaat. Zal dat in Nederland zijn of misschien ergens anders?

Plantaardige melksoorten, gezond of niet?

op 28-06-2019 | Linn van Velzen

Veel mensen vragen tegenwoordig niet meer om gewone melk in hun koffie, maar om plantaardig melk. Je hebt ze in verschillende soorten, maar zijn ze ook gezonder dan gewone melk? Onze schrijvers van CuliNice hebben hier onderzoek naar gedaan. Benieuwd geworden? Lees dan ons artikel over plantaardig melk!

HET IS ZOMER!

op 21-06-2019 | Tom den Ronden

Vandaag begint de zomer! Na een heftig warme zomer vorig jaar en een vrij zachte winter is het weer tijd om de badpakken, zwembroeken en slippers uit de kast te halen! Wat ga jij doen om verkoeling op te zoeken de komende tijd? Wij zetten in ieder geval wat mogelijkheden op een rij.

Een vader zijn dag: Vaderdag

op 16-06-2019 | Tom den Ronden

Vooropgesteld dat vrouwen ook fantastisch zijn, wil ik dit artikel wijden aan de mannen van deze wereld. De mannen die hun kinderen opvoeden om dezelfde idealen te vormen en dezelfde fouten te maken als hun vaders. Dit artikel is voor de vaders. De vaders die langs het voetbalveld staan, in de hockey dug-out of langs de baan.