Menu

Moederdag: meer dan alleen ontbijtjes

op 11-05-2019 | Michelle Nijman

Moeders, we kunnen soms niet met ze maar we kunnen al helemaal niet zonder ze. Ze staan al jaren lang voor ons klaar en daar bedanken wij ze niet vaak genoeg voor. Om jouw moeder morgen eens extra te verwennen hebben we niet alleen wat lekkere ontbijtjes bij elkaar gezocht maar genoeg recepten om heel de dag te koken.

Begin de dag met een lekker ontbijtje. Ik heb een aantal lekkere recepten opgezocht die jij snel in de ochtend kunt bereiden maar neem vooral zelf nog een kijkje op de website. We hebben namelijk nog veel meer lekkere ontbijt recepten.


Melkbroodjes
Deze zoete melkbroodjes zijn heerlijk om je dag mee te beginnen. Je moet voor dit recept wel enigszins vroeg uit je bed komen maar je maakt wel gelijk genoeg broodjes om zelf mee te eten. Klik hier voor het recept.

Melkbroodjes.jpg#asset:24725


Wentelteefjes
Heb je toch wat minder tijd en zin om vroeg je bed uit te komen? Je zit natuurlijk nooit verkeerd met lekkere klassieke wentelteefjes. De kans is groot dat je de ingrediënten al in huis hebt en binnen 10 minuten liggen de wentelteefjes op je bord. Klik hier voor het recept.

CuliNice_230313-31.jpg#asset:2901


Na een heerlijk ontbijtje op bed kun je alweer gaan nadenken over de lunch. Zoet, hartig, warm of koud? Er zijn genoeg opties om uit te kiezen.


Mosterdsoep
Zelf ben ik dol op soep en mijn moeder ook. Ze vindt het heerlijk als ik een soepje voor haar maak. Ben jij toch geen mosterd fan? Er staan nog veel meer recepten om lekkere soep te maken op de website. Klik hier voor het recept.

Mosterdsoep.png#asset:30262


Tosti met gegrilde groenten en geitenkaas
Wat dacht je van een mooie en luxe tosti? Dek de tafel ook mooi op en het lijkt bijna alsof je in een lunchroom zit maar dan goedkoper en zonder drukte. Klik hier voor het recept.

Tostimaand-tosti-geitenkaas.jpg#asset:20279Om de dag gezellig af te sluiten is het dan nu tijd voor een lekker diner. Je kunt dit zelf maken of samen met je familie. Samen koken is namelijk nog veel leuker dan alleen.


Lasagne
Lasagne vind ik een echt familie gerecht. Je hebt wat geduld nodig voor dit recept want het smaakt extra lekker als je er de tijd voor neemt maar het resultaat is het zeker waard! Klik hier voor het recept.

Foodshoot-2019_01_25-0096.jpg#asset:29584Hopelijk hebben jullie genoeg inspiratie opgedaan om lekker te koken morgen. Veel plezier en een fijne Moederdag!


Relevante producten: }}

Fresh food for everyone

Verdiend jouw moeder ook een bijpassend cadeau? Geef een kookboek zodat jullie nog vaak samen kunnen koken.

Meer informatie

Mijn beste recepten

Het praktische invulboek voor de hobbykok! Noteer in deze praktische organizer al je favoriete recepten en culinaire vondsten.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus