Menu

Lente must haves bij Bol.com

op 29-03-2019 | Michelle Nijman

De lente is begonnen en het begint langzaam aan weer wat warmer te worden. Wij hebben een lijstje gemaakt met de lente must haves zodat jij optimaal kunt genieten van de zonnestraaltjes. Alles is te koop bij Bol.com. Onderaan dit artikel staan de linkjes naar de desbetreffende producten.

1. Picknickmand

Een mooie picknickmand is altijd leuk en handig om in huis te hebben. Deze mand is helemaal compleet met borden, bestek, glazen en een groot kleed. Kortom alles wat je nodig hebt voor een gezellige dag.

picknickmand_190329_101235.jpg#asset:30208


2. Kweektafel

Zelf kruiden, groenten of fruit verbouwen is niet alleen leuk maar ook duurzaam. Een kweektafel staat gezellig in de tuin en je hebt er in de zomer alleen maar profijt van. Dankzij een kweektafel verlaag je de kans om ongedierte bij je groenten, kruiden of planten te krijgen omdat je op hoogte werkt.

Kweektafel.jpg#asset:30209


3. Zaden voor vergeten groenten

Om je eigen groenten, fruit of kruiden te verbouwen heb je natuurlijk ook zaden nodig. Met deze zaden kun je vergeten groenten verbouwen die je (vaak) niet eenvoudig in de supermarkt kunt kopen.

Zaden-voor-vergeten-groenten.jpg#asset:30211


4. Limonade kan met tapkraan

Bij zonnig weer is het lekker om verfrissende drankjes te drinken. Maak nu zelf je limonade in deze handige limonade kan met tapkraan. Heb je geen inspiratie om lekkere limonades te maken, bekijk dan eens dit recept om zelf limonade te maken.

Limonadekan.jpg#asset:30212Relevante producten: }}

Picknickmand

Een mooie picknickmand is altijd leuk en handig om in huis te hebben. Deze mand is helemaal compleet met borden, bestek, glazen en een groot kleed.

Meer informatie

Kweektafel

Zelf kruiden en groenten verbouwen is niet alleen leuk maar ook duurzaam. Een kweektafel staat gezellig in de tuin en je hebt er in de zomer alleen maar profijt van.

Meer informatie

Zaden voor vergeten groenten

Om je eigen groenten, fruit of kruiden te verbouwen heb je natuurlijk ook zaden nodig.

Meer informatie

Limonade kan met tapkraan

Bij zonnig weer is het lekker om verfrissende drankjes te drinken. Maak nu zelf je limonade in deze handige limonade kan met tapkraan.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus