Menu

Keuken trucs

op 10-11-2019 | Vivienne Pieters

Misschien ken je er al een aantal, maar deze trucs gaan jou zeker helpen in de keuken!


Bananen

Als je de bovenkant van één of een trosje bananen inpakt met plastic, blijven de bananen langer houdbaar.


Suiker

Heb je dat ook soms? Uitgeharde suiker.. Hoe voorkom je dan zoiets? Wanneer je in jouw suikerpot een spekje of marshmellow stopt stop het de suiker van uitharden!


Gember

De schil van gember is gemakkelijk te verwijderen met een lepel.


Eieren

Wanener je jouw eieren insmeert met wat olie blijven ze tot een paar wekenlanger houdbaar.


Avocado

Worden jouw avocado’s ook zo snel bruin en kun je ze weggooien? Als je er een stukje ui bij legt blijven ze heerlijk vers en groen.


Nutella

Is je Nutella pot alweer zo goed als op en lust jij wel wat warme chocomel? Draai de Nutella pot open en doe hier warme melk in, even schudden met de dop erop.. En voilà heerlijke Nutella chocomel.


Aardappelen

Nooit echt zin om je aardappelen te pellen? Dan is hier dé oplossing. Kook de aardappelen in de schil voor enkele minuten. Laat deze vervolgens schrikken in ijskoud water. De schil kun je er zo met de hand vanaf halen en glijdt er zo vanaf.


Bacon

Vaak zie je dat op tv, van die perfecte bacon. Dat is bij jou thuis ook mogelijk. Alleen bak je deze niet in de pan, maar stop je ze in de oven. Enkele minuten later heb je jouw perfecte en niet vettige bacon.


Van cake-mix naar koekjes

Aangezien cake-mix bijna vergelijkbaar is als koekjes-mix kun je er gemakkelijk koekjes van maken. Het enige wat extra erbij komt is de toevoeging van 2 extra eieren en 125ml olie.Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus