Menu

Hoe gaat het nu met de redactie (en de kantoorhond!)

op 02-04-2019 | Michelle Nijman

Welkom op CuliNice.com, de online kookblog voor en door studenten. Je kunt op de website honderden recepten vinden uit tientallen verschillende keukens. Al onze recepten zijn door een team van bloggers geschreven en we willen jullie graag ook wat background information geven over onze blog.

Onze redactie bestaat geheel uit vrijwillige bloggers, je ziet daarom ook steeds verschillende namen bij de recepten staan. Sinds de tweede week van maart mochten we twee nieuwe bloggers, Linn en Laura verwelkomen. Naast deze twee meiden hebben we sinds kort nog een leuk vriendje op de redactie, Nino de kantoorhond!

In maart hebben we leuke dingen gedaan. Zo bezochten we een nieuw restaurant in Breda; de Yoghurt Barn. Hier ga je binnenkort meer over lezen op de website. We proberen steeds vaker restaurants te bezoeken en hebben er dan ook een aantal op de planning staan voor april. Hier gaan wij natuurlijk ook iets over schrijven en dat verschijnt later dan ook op de website.

De komende maanden mag je nog heel veel leuke artikelen en nieuwe recepten verwachten. Heb je zelf een leuk idee voor een recept of wil je graag een gerecht maken waar wij nog geen recept van hebben geschreven? Laat het weten in de reacties en dan proberen we zo snel mogelijk een recept te schrijven.

Volg je ons al op social media? Wij hebben een Facebook- en Instagrampagina onder de naam CuliNice waar we wekelijks mooie foto’s en updates op plaatsen.


Relevante producten: }}

Fresh food for everyone

Fresh food for everyone doet zijn titel eer aan. Alle gerechten zijn met een frisse blik op koken samengesteld.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus