Menu

Hoe is het met de redactie in juni?

op 05-07-2019 | Linn van Velzen

Na een drukke periode in juni achter de rug te hebben is het moment eindelijk aangebroken; vakantie! In dit artikel laten wij weten waar wij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en hoe het nu met ons gaat. Zal dat in Nederland zijn of misschien ergens anders?

De laatste weken zijn wij druk bezig geweest met typen om jullie nieuwe inspiratie te geven voor heerlijke gerechten. Dat is niet het enige waar wij ons mee bezig hebben gehouden. De deadlines voor school kwamen ook steeds dichterbij. Onze stagiaires zitten namelijk in hun examen jaar, super spannend dus! Na veel bloed, zweet en tranen kunnen zij met trots zeggen dat ze allemaal hun diploma hebben behaald. Op naar het volgende avontuur!

Ook is de vakantie periode aangebroken, iets waar wij vanaf september naar uit kijken! Wat gaan onze stagiaires doen en waar gaan ze naar toe?

Linn vertrekt voor drie weken naar haar tweede thuis, Zweden. Hier zal ze veel tijd met haar familie doorbrengen, lekker eten en vooral genieten. Deze vakantieganger vertrekt en paar weken later naar het zonnige Portugal.

Laura zal extra zakcentjes verdienen in ons kikkerlandje. Je kan haar deze periode vinden op alle terrasjes in omgeving Breda met een wijntje!

Tom zal los gaan in Hongarije tijdens een van de grootste festival, Sziget. Dit is een van de grootste muziek festivals in Europa waar alle beroemde artiesten optreden. Wij wensen hem heel veel plezier!

Michelle is al op vakantie geweest. Ze heeft samen met haar zus de stad Budapest bezocht nadat ze haar examens had gehaald en haar stage was afgerond.

De grote man van CuliNice gaat trouwen! Hij zal in de zomer samen met zijn aanstaande vrouw het ja- woord gaan geven. Ze zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit een onvergetelijke dag zal worden en wensen ze veel geluk en plezier toe!

Het mag nu dan wel vakantie zijn maar dat betekend niet dat je geen nieuwe recepten mag verwachten. Wij hebben in juni allemaal extra hard gewerkt om er voor te zorgen dat er tijdens deze prachtige zomermaanden nog steeds heerlijke recepten online komen. Blijf ons dus vooral volgen!


Relevante producten: }}

Luxe afstudeer hoedje

Luxe afstudeer hoedje. Zwart afstudeer hoedje zoals gedragen bij diploma uitreikingen of wanneer iemand geslaagd is!

Meer informatie

My Travel Journal

Never forget an adventure with this bright and bold journal from Lonely Planet Kids. Packed with writing topic suggestions.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus