Menu

Hoe gaat het met de redactie in april?

op 02-05-2019 | Michelle Nijman

De maand april zit er alweer op en na al het gefeest van Koningsdag beginnen we weer vol energie met het schrijven van nieuwe recepten. We hebben nog een leuk nieuwtje voor alle geluksvogels onder ons. Heb jij een klavertje vier gevonden? Goede karma punten gespaard of gewoon een erg goed gevoel vandaag? Lees dan snel verder en maak kans op een origineel CuliNice kookboek!

April was wederom een drukke maand op de redactie. We hebben niet alleen ontzettend veel leuke en nieuwe recepten bedacht maar ook veel nagedacht over veranderingen op de website. We hebben een aantal leuke projecten lopen waar jullie in de toekomst nog veel meer over gaan zien en lezen.

Hebben jullie zelf ook leuke ideeën die wij echt op de website moeten plaatsen? Laat het dan vooral achter in de reacties! Kun je zelf geen nieuwe ideeën bedenken maar wil je ons wel graag helpen? Er staat een enquête open waarin jij je bloed eerlijke mening mag geven over onze website en onze social media kanalen. Dit gaat natuurlijk niet zonder een tegenprestatie want iedereen die ons helpt maakt kans op een origineel CuliNice kookboek. Grijp nu je kans en vul de enquête in! (Geldig tot vrijdag 10 mei 2019).

Klik hier om de enquête te maken.

Verder verliep de maand april niet zonder slag of stoot. Iedereen op het kantoor is erg druk bezig met afstuderen wat voor de nodige stress zorgt. Ondanks al het schoolwerk hebben we ook nog tijd voor leuke dingen zoals koken. We hebben de lekkerste koffiebroodjes ooit gemaakt, het recept lees je deze maand nog op de website. En je kunt binnenkort inspiratie opdoen voor Moederdag want al onze lieve moeders verdienen natuurlijk het beste op deze dag.

Volg je ons al op social media? Wij hebben een Facebook- en Instagrampagina onder de naam CuliNice waar we wekelijks mooie foto’s en updates op plaatsen.


Relevante producten: }}

Fresh food for everyone

Staat het geluk niet helemaal aan jouw zijde maar wil je toch graag het kookboek hebben? Koop het boek nu op Bol.com.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus