Menu

Even lekker culinair genieten, maar dan op een andere manier bij WijnSpijs

op 18-04-2019 | Linn van Velzen

Is de culinaire wereld echt jouw ding en houd je van een wijntje op z'n tijd? Dan is dit echt iets voor jou! Samen met je vrienden/familie een tour maken door de stad en genieten van speciaal bereide gerechten onder het genot van een glaasje wijn of een lekker biertje. Bij WijnSpijs is dit allemaal mogelijk!


Je hebt zondag afgesproken met je vriendinnenclubje, jullie zijn al een heleboel restaurants afgegaan in de stad en hebben geen inspiratie meer. Wat nu? Wijnspijs is het antwoord voor een unieke en culinaire ervaring. Je kunt kiezen uit verschillende steden bij jou in de buurt, of doe eens gek en kies een stad waar je nog nooit geweest bent. Maar waarom bij WijnSpijs en niet bij een andere organisatie? Het unieke hieraan is dat je dit met meerdere mensen mee loopt en alles is een verassing. Je weet pas waar je gaat eten tot je er naar binnen loopt. WijnSpijs regelt persoonlijk met de restaurants zodat er verse producten ingekocht kunnen worden voor een onvergetelijke ervaring en houdt rekening met al je etenswensen (vegetarisch, vegan en allergieën). Is bier meer jouw drankje? Doe dan mee aan de BierSpijs wandeling. Mocht je toch kiezen om het thuis gezellig te maken. Neem dan eens een kijkje op hun site naar 'wat eten we vandaag?', daar vind je een heleboel lekkere recepten die je zelf kan maken.

Liever iets verder weg? Spanje, Italië of Frankrijk? Ook aan jou hebben ze gedacht. Een culinaire reis naar de wijngaarden om niet alleen te proeven van de heerlijke en lokale wijnen, maar ook van de cultuur en de streek. Ze werken vooral met kleine ondernemingen zodat je restaurant en wijnhuizen te zien krijgt waar je normaal niet terecht zou komen.

Mijn voorkeur ligt bij een WijnSpijs Wandeling in Tilburg, waarom? Ik woon zelf in Tilburg, maar ik ga niet zo vaak uit eten. Op deze manier kan ik nieuwe restaurants ontdekken in mijn stad. Je krijgt een verzorgde dag aangeboden met super eten en royale wijnen. Je kunt op één dag proeven van meerdere restaurants en gerechten waar misschien jouw nieuwe favoriete restaurant uit komt. Je hoeft je geen zorgen te maken over je dieet of over ingrediënten die je liever niet op je bord ziet verschijnen, want er wordt aan alles gedacht om aan jouw verwachtingen te voldoen. Ook zou een wijnreis mij fantastisch lijken. Bij de gedachte van een Italiaanse wijngaard met lekker eten en de brandende zon in mijn rug lijkt me fantastisch. Ik kan nu al niet wachten tot het vakantie is!

Veel plezier!


Relevante producten: }}

Wine Bottle Glass - Groot wijnglas - Wijnfles glas - 750 ml

Het is geen glas of een fles, maar een glas en fles tegelijk! Het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber. De gehele inhoud van een wijnfles van 750 ml past in de Wine Bottle Glass.

Meer informatie

Koelkast Wijnfleshouder

De wijnfles heeft een speciaal plekje in de koelkast. Daarom deze wijnfles houder, handig voor in de koelkast!

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus