Menu

DIY: Valentijnsdag cadeau

op 13-02-2019 | Michelle Nijman

Paniek, morgen is het Valentijnsdag en je bent helemaal vergeten om een cadeautje te kopen. Voor sommige mensen klinkt dit herkenbaar en anderen zijn al goed voorbereid. Toch blijven deze zelfgemaakte cadeautjes altijd leuk. Het is lekker goedkoop en makkelijk om nog last minute te halen en maken. Het vergt alleen een klein beetje creativiteit. 

1. Een flesje/potje liefde

Voor dit cadeau heb je niet veel nodig. Een flesje of een potje en een zakje met snoephartjes. Schrijf een lieve tekst op het kaartje en je bent klaar.


Bron Pinterest


2. Zelf thee labels maken

Dit cadeau vergt al iets meer creativiteit. Ondanks de moeite is het ontzettend leuk om te geven omdat het zo persoonlijk is. Achterhaal wat de favoriete thee smaak van je vriend/vriendin is en trek de labels er vanaf. Knip dan zelf labels van (gekleurd)papier en schrijf er iets leuks op. Dan komt het lastige gedeelte, de thee labels aan de touwtjes vastmaken. Probeer met een dun voorwerk, bijvoorbeeld een tandenstoker, voorzichtig een gaatje te maken in het papier. Doe dit wel dicht bij de rand en trek het touwtje er dan doorheen. Mocht dit teveel prutswerk zijn, kies dan voor een plakbandje op de achterkant!


Bron

3. Koekjes bakken

Tja, dit heeft eigenlijk geen uitleg nodig want zeg nou zelf, wie lust er geen koekjes? Het is alleen belangrijk dat je een uitsteek vormpje in de vorm van een hartje hebt. Stop de koekjes vervolgens in een leuk doosje en je bent klaar. Hieronder vind je een recept om zandkoekjes te bakken.
Recept zandkoekjes


Bron: Pexels


Relevante producten: }}

Boska Fondue - kaas/chocolade

Tijdens een romantische of gewoon gezellige avond kun je heerlijk genieten met dit kaas/chocolade fondue setje.

Meer informatie

Glazen mini flesjes met kurk

De inhoud per flesje is 65 ml, heeft een hoogte van 90 mm en de bodem is 37 mm in doorsnee.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus