Menu

De leukste foodtruck festivals van 2019

op 05-03-2019 | Amane van Elsacker

Het is bijna weer zo ver, foodtruck festivals. Heerlijk in het zonnetje zitten met een hapje en een drankje terwijl je luisterd naar de live muziek. De trucks gaan door heel nederland, van Ouddorp tot Groningen. Bij CuliNice zijn we ook dol op food truck festivals, we hebben dan ook een eigen foodtruck; 'Steak me home tonight'. Je ziet hem op de foto! We hebben hieronder een paar leuke festivals opgeschreven die je deze zomer kan bezoeken.

Eten op rolletjes

Dit jaar is eten op rolletjes terug voor de vierde keer op rij. Het festival gaat door verschillende steden onder andere; Alkmaar, Utrecht, Purmerend, Deventer, Ede en nog meer plekken. Je kunt onder het genot van live band lekker genieten van de zon en het heerlijke eten. Eten op Rolletjes is geheel gratis te bezoeken, informatie over de locaties en datums vind je op hun website!

Festival JOY

Festival Joy is een Aziatisch foodtruck streetfood festival. Met hun Aziatische aankleding en eten maak je een hele reis door Azië. Zo heb je ook Aziatsche dranken en een uitgebreid sushi assortiment. Je kan er zelfs een sushi workshop volgen! Festival Joy vindt plaats in Utrecht ( 6 t/m 8 september) en Den haag (17 t/m 19 mei)

TREK

TREK bestaat dit jaar alweer 6 jaar en beloofd weer ontzettend gezellig te worden. Vanaf mei tot en met september vindt het evenement op verschillende locaties plaats. Denk aan Amsterdam, Den Haag, Maastricht en nog veel meer plaatsen. Met de vele foodtrucks maak je een hele ontdekkingsreis. Daarnaast kan je genieten van live theater acts. Meer informatie vind je op hun site!

Smaak aan zee

Voor de dertiende keer wordt dit culinaire food truck festival gehouden. Je kunt dit jaar twee keer genieten van de uiteenlopende internationale keukens. 21, 22 en 23 juni geniet je in Brouwersdam en 22, 23, 24 én 25 augustus in Ouddorp Duin. Er komen veel verschillende foodtrucks zo ook de pittige dames en de Barabus. Lekker aan zee met verrukkelijke street food gerechten. Smaak aan zee is zeker een festival die je moet bezoeken!

Lepeltje lepeltje

Dankzij Kultlab kunnen wij van dit leuke festival genieten. Een ideaal festival om met kinderen heen te gaan, er is genoeg te doen (het progamma verschilt per locatie). Met hun herbruikbare entree beker is het zeer milieu vriendelijk.  Naast de foodtrucks heb je ook winkels op wielen, wat zoals de naam al doet vermoeden winkels zijn. Meer informatie vind je op hun site.

Veel food plezier!


Relevante producten: }}

Het food Truck Kookboek

Haal het heerlijke festivalgevoel in huis! Het Food Truck Kookboek bevat 40 overheerlijke recepten van de beste foodtrucks van Nederland.

Meer informatie

The Complete Idiot's Guide to Starting a Food Truck Business

Everything readers need to know to start up and operate a wildly popular mobile food business

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus