Menu

De Botanist

op 02-10-2019 | Vivienne Pieters

De Botanist is een restaurantje in het centrum van Breda. Gevestigd langs de haven, Tolbrugstraat 19. Hier kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren voor een top prijs. Omdat het restaurant aan de haven zit heb je super gezellige plaatsen aan het water. Ook zijn er binnenplaatsen die over het water kijken.

Mijn ervaring bij De Botanist is super. Vriendelijk personeel die je graag helpt en alles behalve opdringerig zijn. Om te lunchen is ook zeker een aanrader. Op de kaart staan verschillende gerechten die je eigenlijk allemaal wel zou willen uit proberen. Samen met een vriendin zijn wij gegaan voor de croque monsieur en de huis gerookte zalm. Deze hebben wij gedeeld, zodat we van allebei de gerechten konden genieten.

De Croque Monsieur is een heerlijke tosti met Remeker kaas, boerenham en bechamel. Deze tosti is een echte aanrader als je trek hebt.

IMG_3435.jpg#asset:31129

De huis gerookte zalm word geserveerd met brood naar keuze. Ze hebben de keuze uit bataat-rozemarijn, tomaat-olijf en meergranen brood. Wij hebben de keuze bataat-rozemarijn gemaakt. Heerlijke keuze, moet ik zeggen.

IMG_3436.jpg#asset:31130

Wil jij een keer heerlijk lunchen? Neem dan maar eens een kijkje bij De Botanist in Breda!Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus