Menu

CuliNice, een kijkje bij de cateraar

op 29-04-2019 | Tom den Ronden

Regelmatig posten we lekkere gerechten of andere artikelen die op een bepaalde manier food gerelateerd zijn. Maar wat zit er nou eigenlijk achter deze weblog? CuliNice is namelijk onderdeel van CuliNice Catering. Een cateringbedrijf met oog voor haar klanten, altijd klaar om een evenement culinaire kracht bij te zetten. Vandaag nemen we een kijkje wat CuliNice nog meer is, naast de artikelen die we plaatsen.

CuliNice Catering is de organisatie van onze eigen Pim Elbers. De oprichter van deze blog, het brein achter CuliNice in woord en daad. Pim is er zelf ook niet vies van om zelf op zijn partijen te werken. Naast het binnenhalen van de opdrachten en het aansturen van het personeel, staat hij zelf vaak genoeg met een dienblad in zijn handen op erg uiteenlopende partijen. Winkel openingen, introducties van nieuwe producten, walking diners, bruiloften, CuliNice Catering is voor iedereen beschikbaar.

BBQ3.jpg#asset:30046

Wanneer het lekker weer is, komen ook de barbecues weer tevoorschijn. CuliNice Catering zorgt ervoor dat werkgevers een teametentje kunnen houden, zonder enige vorm van moeite. De barbecue chef, de benodigdheden, en het eten zullen allemaal gefaciliteerd worden, allemaal voor de ideale culinaire ervaring. De gasten hoeven enkel te genieten, CuliNice doet de rest.

BBQ1.jpg#asset:30047

Natuurlijk moeten alle culinaire gerechten worden uitgekozen, geprepareerd, sommige zelfs al klaargemaakt en ook worden er regelmatig nieuwe gerechten bedacht en gepresenteerd. Dit vind allemaal plaats in de eigen keuken van CuliNice Catering. Een van de krachten van onze organisatie is dat we alles in eigen huis hebben. We maken onze gerechten voor de Catering en voor de weblog dan ook in onze eigen keuken. Hier staat Chef Jeroen Damen regelmatig zijn kookkunsten tentoon te stellen. Jeroen is al meer dan vijf jaar verbonden aan CuliNice en weet altijd te inspireren en te verrassen.

Eten.png#asset:30048

De gerechten dienen vanzelfsprekend op de locatie aan te komen. Dit kan soms een logistieke uitdaging zijn, zeker omdat er naast de hapjes ook tappunten, statafels, barkrukken en nog veel meer verhuurd kan worden. Ook deze benodigdheden heeft CuliNice Catering allemaal in huis. In het magazijn staan alle spullen opgeslagen, van bierglazen tot bijzettafeltjes. Deze worden tijdig klaargezet om mee te gaan op klus. Met onze eigen bakwagen karren we door heel Brabant en verder, om de klanten te voorzien van een samenwerking waar je “u” tegen zegt.

IMG_20190321_161605.jpg#asset:30049

Door het Culinaire gedeelte te combineren met een service die net zo kwalitatief hoog is, zorgt CuliNice Catering is er al jarenlang voor dat haar klanten tevreden achterblijven. Hierdoor zijn er al meerdere langdurige samenwerkingen aangegaan. CuliNice zit regelmatig in de Grote Kerk van Breda, Kinepolis en de Mezz. Voor meer informatie over onze klanten, hapjes of manier van werken kun je de website bekijken! www.culinicecatering.com


Relevante producten: }}

Simpel: Kokenboek door Yotam Ottolenghi

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten.

Meer informatie

Lekker & simpel: 200 hoofdgerechten

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag: 'wat eten we vandaag?' is er nu het kookboek van Sofia en Jorrit Lekker & Simpel.

Meer informatie

Wat vind je van dit bericht?

comments powered by Disqus