Menu

5x picknick tips

3 dagen geleden | Laura Andrieu

De zon schijnt weer, het is een mooie dag en je bent vrij. Wat ga je doen op deze dag? Gezellig terrassen, lekker makkelijk of maak het leuk en misschien zelfs romantisch… picknicken! Hieronder vind je de 5 leukste picknick tips.

Fika, een Scandinavische traditie

4 dagen geleden | Linn van Velzen

Fika is de Scandinavische gewoonte om rustig de dag door te komen. Je neemt de tijd om te genieten van een bakje koffie met een lekkernij. Het is een speciale traditie die al lang wordt voortgezet in Scandinavische landen en hier kunnen wij in Nederland wel een voorbeeld aan nemen.

Darjeeling Express review

1 week geleden | Linn van Velzen

In april ben ik een weekendje naar London geweest. Een korte vakantie waarin ik een aantal restaurants heb bezocht. Waaronder de Darjeeling Express. Dit restaurant is zo bijzonder dat ik het met jullie moet delen.

3x dressing voor salade

2 weken geleden | Michelle Nijman

Het seizoen van salades eten is weer in volle gang en je salade smaakt extra lekker met een zelfgemaakte dressing. Je bepaalt ook zelf de ingrediënten voor je salade dus waarom zou je die niet zelf kiezen voor je dressing? Probeer het nu zelf!

Het belang van samen eten

2 weken geleden | Tom den Ronden

Vandaag is het de dag van het gezin, een mooi moment om het belang van samenzijn te delen. Vandaag de dag doen we steeds meer voor onszelf. Flexwerken is populairder dan ooit en de mens schiet steeds sneller door zijn leven heen. Samen eten is een mooi moment om eventjes je rust te pakken. Samen. Met het gezin, met huisgenoten, of zelfs als je alleen eet, is het fijn om je moment te kunnen pakken.

Hummus dag

2 weken geleden | Linn van Velzen

Morgen is het zo ver, dag van de Hummus. Voor iedereen die geen idee heeft wat hummus is, je hebt geen idee wat je mist. Wij gaan je alles over hummus vertellen en wat je er mee kan doen.

Moederdag: meer dan alleen ontbijtjes

2 weken geleden | Michelle Nijman

Moeders, we kunnen soms niet met ze maar we kunnen al helemaal niet zonder ze. Ze staan al jaren lang voor ons klaar en daar bedanken wij ze niet vaak genoeg voor. Om jouw moeder morgen eens extra te verwennen hebben we niet alleen wat lekkere ontbijtjes bij elkaar gezocht maar genoeg recepten om heel de dag te koken.

Europese gerechten op CuliNice

3 weken geleden | Amane van Elsacker

Het is vandaag Europadag! Om dit te vieren delen wij een aantal recepten uit verschillende Europese landen.

Top 6 Marokkaanse Gerechten van CuliNice

3 weken geleden | Tom den Ronden

Vandaag begint de ramadan en we willen iedereen heel veel succes wensen. Voor buiten de zon om, willen we de lekkerste Marokkaanse gerechten voor jullie op een rij zetten. Zodat ook de mensen die niet aan de ramadan mee doen, wel van de Marokkaanse lekkernijen kunnen genieten.

Hoe gaat het met de redactie in april?

3 weken geleden | Michelle Nijman

De maand april zit er alweer op en na al het gefeest van Koningsdag beginnen we weer vol energie met het schrijven van nieuwe recepten. We hebben nog een leuk nieuwtje voor alle geluksvogels onder ons. Heb jij een klavertje vier gevonden? Goede karma punten gespaard of gewoon een heel goed gevoel vandaag? Lees dan snel verder en maak kans op een origineel CuliNice kookboek!