Menu

5 tips hoe jij geld kan besparen bij een restaurant

op 02-04-2020 | Write Club

We willen natuurlijk allemaal zo nu en dan een restaurant bezoeken. Toch kan dit soms teveel gevraagd zijn van onze portemonnees. Van tevoren lijkt uit eten gaan een leuk idee, totdat de rekening betaald moet worden en je vanavond eigenlijk ook nog een drankje wilde doen. Om toch een uitetentje niet af te zeggen heb ik hier vijf tips opgesteld hoe jij geld kan besparen bij het bezoeken van een restaurant én toch met een volle maag weg kan gaan.

Waar te eten in Nijmegen?

op 19-02-2020 | Write Club

Het nieuwe jaar is ondertussen begonnen en de eerste collegeweken zitten er weer op. Begrijpelijk dat je na een lange dag in de boeken geen zin meer hebt om te koken en af te wassen in een vieze keuken. Maar buiten de deur eten met je studentenloontje is ook niet alles…. Gelukkig is er goed nieuws! Wij hebben verschillende restaurants voor studenten in Nijmegen op een rijtje gezet waar je lekker en goedkoop uit eten kunt gaan!

De eerste keer uit eten met je date

op 13-02-2020 | Write Club

De een ziet het als lopende band werk en de ander schiet al in de stress bij het horen van het woord. Daten. Het blijft toch wel een dingetje. Want wat is nou de beste optie voor een date. De een zweert bij een casual drankje doen op het terras. De ander gaat voor Netflix & Chill, in hoeverre je dat een date kunt noemen. Een bezoekje aan de bioscoop voor de niet zo’n goede praters of natuurlijk een lekker hapje eten. Wie houdt er nou niet van lekker eten onder het genot van, hopelijk, goed gezelschap ?!

Subway broodje: Nederland vs. Amerika

op 07-02-2020 | Write Club

Subway. In de buurt van bijna iedere (hoge)school zit deze fameuze broodjeszaak gevestigd. De gemiddelde student weet wel wat voor bedrijf het is. Even tussen de colleges door een lekker samengesteld broodje bestellen. Heerlijk toch. In dit artikel lees je de verschillen over een Subway broodje in Nederland t.o.v. een broodje in Amerika.

5 redenen waarom iedere student een airfryer zou moeten hebben

op 04-02-2020 | Write Club

Iets minder dan 10 jaar geleden kwam er een nieuw keukenapparaat op de markt: de airfryer. Het zou kunnen dat je (groot)ouders een exemplaar in de kast hebben staan, maar bij de meeste studentenhuizen komt dit eigenlijk maar zelden voor. Toch gek, aangezien studenten juist dol zijn op gefrituurde snacks die weinig voorbereidingstijd vergen. Zelf was ik eerst ook behoorlijk sceptisch over de airfryer, maar inmiddels ben ik al bijna een jaar de trotse eigenaar van dit apparaat en ik zou niet meer zonder willen. Bekijk hieronder de 5 redenen waarom ook jij een airfryer zou moeten aanschaffen!

Op vakantie naar Bali? Welkom in de foodheaven!

op 31-01-2020 | Write Club

Dit jaar een verre vakantie naar Bali? Of bang dat je alleen maar tussen de rijst komt te zitten? Geen zorgen! Los van dat Bali een prachtig eiland is beland je letterlijk in een paradijs als het gaat om eten!

Magische ingrediënten: spice up je leven met deze boosts

op 22-01-2020 | Write Club

Je kent ‘t wel: het is het einde van de maand, ome Duo is nog nét niet langs geweest en jij hebt inmiddels geen nul vóór de komma meer over op dat bankaccount van je. Het is kiezen of delen. Ga je de komende week voor spaghetti met Ketchup als ontbijt, lunch en avondeten? Of kies je toch voor iets voedzaams? In tijden als deze, waar wij als studenten met onze laatste centjes liever voorkomen dat de kroegen in onze stad failliet gaan, lijkt eten vaak een wat mindere prioriteit te hebben. Van instant noodles tot dagelijks een meneer Oetker in je oven, het valt niet mee om die Schijf van Vijf te halen tegenwoordig. Met bierbuikjes en de nodige griepjes tot gevolg. Wil je niet. Daarom hebben wij voor jou een lijstje met ingrediënten voor op je volgende boodschappenlijstje die er nét voor kunnen zorgen dat je toch nog een deel van je doelen voor de week aantikt. Deze ingrediënten hebben namelijk allemaal een magische bijwerking!

De vijf lekkerste ‘fastfood’-restaurants in Orlando

op 19-01-2020 | Write Club

Orlando staat bekend als de walhalla van attractieparken met als voorbeeld Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld. Maar wist je dat de stad ook overspoeld wordt met ‘fastfood’- restaurants? Tijdens mijn stage in ‘the sunshine state’ voor een half jaar heb ik kennis mogen maken met de lekkernijen die je in Nederland vaak niet kunt vinden in een restaurant.

Een ode aan de midnight snacks

op 17-01-2020 | Write Club

Of je nu thuis komt van een avondje bier drinken in de kroeg of tot in de late uurtjes wakker bent gebleven om je favoriete Netflix serie te binge-watchen, we kennen allemaal dat gevoel van immense honger wanneer de klok middernacht slaat: het is tijd voor een midnight snack. De opties binnen ons favoriete snack-moment van de dag zijn eindeloos en bedenken wat we willen eten kost dan ook vaak meer tijd dan het daadwerkelijk eten van de creatie. Wij helpen je graag uit de brand met een lijstje van onze favoriete midnight snacks. Je mag ons later bedanken!

Gezond eten? Hoe ga ik dit kunnen betalen als student

op 07-01-2020 | Write Club

Bijna iedere student die in een studentenhuis woont kent het wel, het leven is duur. Naast de huur voor het huis en de kosten voor het studeren, kost eten veel geld als je op jezelf woont. Gezond eten is een bewuste keuze, maar is dit ook zo als je naar je portemonnee kijkt?