Menu

Miljoenenjacht op nationale schaal: Prinsjesdag

22 uur geleden | Tom den Ronden

Leve de koning! Toch? Het is vandaag in ieder geval weer de derde dinsdag van september en dat betekent Prinsjesdag! Weet jij wat dat eigenlijk betekent? Naast het miljoenenjacht achtige principe met dat koffertje wist ik eigenlijk niet veel meer. Ik ben er voor jullie even ingedoken en dit is wat ik gevonden heb!

De extreme freakshakes

3 dagen geleden | Luna Voesenek

Het is echt een nieuwe trend van deze tijd, de freakshakes. Je ziet het overal voorbij komen, klasgenoten, bekende mensen op social media, noem het maar op. Ik denk dat je een zoetekauw niet gelukkiger kan maken met deze overheerlijke freakshake!

Massimo Bottura: Oops! I dropped the lemon tart

5 dagen geleden | Vivienne Pieters

Massimo Bottura, wel bekend als beste chef van de wereld. Met zijn restaurant Osteria Fransescana in Modena heeft hij maar liefst 3 Michelin-sterren weten te verdienen. Ken je hem en zijn ‘uit de hand gelopen’ recept nog niet? Dan word het zeker tijd dat je hem leert kennen!

Top 5 lekkerste Italiaanse recepten

1 week geleden | Luna Voesenek

De zomervakantie is helaas alweer voorbij, maar dat betekent niet dat je het eten uit je favoriete land Italië hoeft te missen. Je kan het namelijk ook makkelijk zelf maken. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de lekkerste gerechten uit Italië.

Ode aan de Melba toast

1 week geleden | Amane van Elsacker

Ah de Melba toast, als je het ons vraagt een van de lekkerste dingen die er bestaat. Daarom is het ook niet gek dat er een hele dag toegewijd is aan deze lekkernij. De melba toast kan je met van alles combineren, je opties raken maar niet op, van anjovis tot kruidenkaas. Hierbij onze ode aan de Melba toast.

Eetgewoontes in Japan

1 week geleden | Amane van Elsacker

Na meerdere keren in Japan te zijn geweest en het feit dat ik half Japans half Nederlands ben, heb ik toch wel een aantal verschillen gezien als het gaat om eetgewoontes. Japan is en blijft een andere cultuur dan hier in Nederland. Ik heb een paar van de eetgewoontes opgeschreven, natuurlijk gelden deze eetgewoontes niet alleen in Japan, veel Aziatische eetgewoontes lijken op elkaar.

Back to school/work

2 weken geleden | Luna Voesenek

Helaas.. De zomervakantie en de leuke intro week is weer voorbij. Hoe vervelend het ook even is, je moet het toch maar weer gaan doen, naar werk of school! Lees hieronder verschillende tips over hoe je het jaar zo relaxed kan beginnen.

Top 5 kokos recepten van CuliNice

2 weken geleden | Vivienne Pieters

Kokos, een aparte en toch verfrissende smaak. Wie houd daar nou weer niet van? Daarnaast kun je het ingrediënt bij zo veel heerlijke recepten gebruiken. Zelfs voor een leuke finishing touch op jouw eten. Ben jij benieuwd wat nou echt geweldige recepten zijn met dit tropische ingrediënt?

CuliNice heeft voor jou verschillende recepten die je écht een keer moet uit proberen. Maar wat is nou de top 5 van deze top recepten?

Hotdogs

2 weken geleden | Sophie Waelput

Het is een trend en iedereen weet het. Amerika is een van de grootste fastfood etende landen en wij nemen de trend over. Maar vandaag gaan we het iets anders doen. Het is vandaag hotdog day en dus hebben wij de leukste hotdog gerelateerde spullen voor je! Wie is er nou niet gek op spullen die lijken op eten?

5 tips om bewuster boodschappen te doen

op 21-08-2019 | Iris Greve

Teveel geld uitgeven aan boodschappen en vooral veel dingen kopen die je niet nodig hebt. Herkenbaar? Met deze tips is het verleden tijd!