Menu

Opzouten!

2 dagen geleden | Write Club

Je lichaam heeft zout nodig. Zout zorgt namelijk voor een goede vochtbalans in je lijf, het is nodig voor de werking van je spieren en het prikkelen van je zenuwen. Erg belangrijk dus. Maar te veel zout kan weer zorgen voor negatieve gezondheidseffecten volgens het Gezondheisnet.

Maak je klaar voor de zomer met deze tips

4 dagen geleden | Michelle Nijman

Het is pas de derde maand van het jaar en nog lang geen zomer maar je kunt beter goed voorbereid zijn. ‘’Summer bodies are made in winter’’. Deze tips zijn speciaal voor de mensen die het liefst zo min mogelijk doen maar straks toch in zwemkleding willen passen. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan snel deze tips.

Steak & Blowjob Day, hoe vier je dat nou eigenlijk?

1 week geleden | Birgit Sloven

Hoera, het is Steak and Blowjob Day! Valentijnsdag hebben we achter de rug. Voor veel mannen een opluchting, want vrouwen in de watten leggen kan verdomd lastig zijn. Mannen zijn over het algemeen makkelijker te pleasen. Je geeft ze een stuk vlees en 's avonds doe je ook nog iets met een stuk vlees en het is al gauw goed. Maar hoe vul je zo'n dag nou creatief in? Vrouwen, luister en huiver.

Nationale week zonder vlees

2 weken geleden | Amane van Elsacker

11 t/m 17 maart is het zo ver, de nationale week zonder vlees. Het klinkt misschien moeilijk of overbodig om een week geen vlees te eten maar het resultaat is indrukwekkend! 7 dagen, 168 uur, durf jij de uitdaging aan?

De leukste foodtruck festivals van 2019

2 weken geleden | Amane van Elsacker

Het is bijna weer zo ver, foodtruck festivals. Heerlijk in het zonnetje zitten met een hapje en een drankje terwijl je luisterd naar de live muziek. De trucks gaan door heel Nederland, van Ouddorp tot Groningen. We hebben een paar leuke festivals opgeschreven die je deze zomer kan bezoeken.

Carnaval; lallend en hossend richting het zuiden

3 weken geleden | Tom den Ronden

Carnaval is afgetrapt en natuurlijk staat het zuiden van Nederland weer compleet op zijn kop. Ben je vandaag wakker geworden met een zwaar hoofd en wil je vandaag gaan feesten in een andere stad, of ben je nog niet aan feesten toegekomen en wil je het zuiden van Nederland op z’n kop zetten? Trek dan nú een pilsje open, pak een worstenbroodje en plan de laatste dagen van Carnaval in op basis van dit artikel.

Top 3 restaurants in Oss

3 weken geleden | Julia Oor

Woon jij in Oss of bezoek je de gezellige stad wel eens? Dan wil je vast weten welke restaurants jij niet mag missen! De stad bied genoeg keuze met veel gezellige restaurants, maar wat zijn nou de lekkerste? Lees snel verder om mijn diverse top drie te bekijken!

Minder vlees eten? Hier zijn wat tips om je op weg te helpen

op 24-02-2019 | Amane van Elsacker

Minder vlees eten is zeker geen foute keuze. Ja het is niet volledig stoppen met het eten van vlees, maar het al heel goed als je minder wilt eten! Het is zo goed voor de aarde om al 1 dag in de week geen vlees te eten. Maar, hoe kan ik het best minder vlees eten?

Kersentaart dag

op 20-02-2019 | Amane van Elsacker

Een dag toegewijd aan kersentaart... Ja dat is wat, deze dag is namelijk erg populair in Amerika. Een heerlijk klassiek recept, en niet moeilijk om te maken. Er staan duizenden recepten online over de kersentaart.  Maar hoe is deze dag eigenlijk ontstaan? Je zult het vast niet geloven maar het heeft allemaal te maken met de eerste president van Amerika. George Washington. 

Grappige keukengadgets bij Bol.com

op 15-02-2019 | Michelle Nijman

Vind jij het ook altijd een drama om cadeautjes te kopen voor iemand. Weet je nooit wat iemand wilt hebben of kies je altijd voor iets wat iemand al heeft? In deze lijst vind je unieke, grappige en misschien overbodige maar toch wel hele leuke cadeau's. Alles is te bestellen op Bol.com!