Menu

Huisgemaakte barbecuesauzen

op 06-06-2017 | Anniek

De zomer is begonnen, dus haal de barbecue maar uit de schuur. Lekker vlees, wat salade's, stokbrood en natuurlijk de nodige sausjes zijn daarbij vereisten. Vandaag een recept om twee sauzen bij de barbecue zélf te maken; een whiskey cocktailsaus en een klassieke barbecuesaus.

Creoolse bonenschotel met chorizo

op 24-08-2016 | Sarah Bartholomé

Back to my roots: deze Creoolse bonenschotel met chorizo is gebaseerd op een recept van mijn oma. Zelf heb ik het nooit van haar kunnen proeven, maar mijn moeder is er erg over te spreken. Ik heb er mijn eigen twist aan gegeven, zo kunnen jullie dit makkelijke eenpansgerecht zelf proberen!

Wat eten we vandaag: Mango salade met noten en kip

op 02-06-2016 | Culi Nice

Een heerlijke zomerse gezonde mango salade met noten en kip. We moeten natuurlijk wel aan onze lijn denken. Vandaar deze frisse smaak sensatie. En zeg nou zelf het ziet er toch ook uit als een feestje op je bord?

Cassave frietjes

op 08-09-2015 | Pim Elbers

Eindelijk een spannende variatie voor het eeuwenoude frietje, niet dat er iets mis is met een lekkere portie patat op zijn tijd. Maar deze frietjes van cassave zijn zo ongelooflijk lekker dat je ze een keer geprobeerd moet hebben, nog een dikke bonus zijn super gezond! 

Zwarte bonen dip met nachos

op 11-03-2015 | Anni Niyazian

Het is bijna vrijdag de 13e en daar hoort een eng recept bij! Vandaag een zwarte bonen dip. Niet het meest kleurrijke gerecht maar verrassend lekker! 

Caribische kokostaart

op 18-02-2015 | Judith Smith

Ja hoor de scholen zijn weer begonnen en je zit weer helemaal in je werksleur. De vakantiefoto’s bekijk je wekenlijks om zo het vakantiegevoel weer terug te krijgen maar het lijkt ondertussen al weer eeuwen geleden. Maar wees niet getreurd want met deze Caribische Kokostaart waan je je weer helemaal terug op een tropische bestemming!

Peruaanse aardappel!

op 10-02-2015 | Thomas Luttikhold

Hoeveel Peruaanse recepten ken jij eigenlijk? Sinds vandaag in ieder geval één! Het niet verspillen van voedsel zit in veel culturen veel dieper geworteld dan in de Nederlandse cultuur. Een mooi voorbeeld is dit recept dat ik plots eens voorbij zag komen op een Engels kookprogramma: de Peruaanse aardappel.

Argentijnse Chimichurri

op 04-11-2014 | Bas Schampers

Sinds ik een pakket heb besteld bij KoopeenKoe.nl, worden de gerechten die wij thuis eten ook steeds gevarieerder. Wat doe je nou met een prachtig stuk entrecote of biefstuk? Deze laat je natuurlijk in zijn waarde en eet je met bijvoorbeeld een heerlijke chimichurri. Een traditioneel Argentijnse dressing voor bij rundvlees.

Mango salade met noten en kip

op 22-06-2014 | Judith Smith

Een heerlijke zomerse gezonde mango salade met noten en kip. We moeten natuurlijk wel aan onze lijn denken he. Vandaar deze frisse smaak sensatie en zeg nou zelf het ziet er toch ook uit als een feestje op je bord? 

Tequila Steak

op 01-06-2014 | Marvin Pranger

*Hips* Het is zomer en heerlijk weer. Met een koud biertje in de hand sta je draaierig boven de barbecue de walm op te vangen van de biefstukken die staan te roosteren.