Menu

Makkelijke couscous salade

op 25-05-2015 | Lieke Van der Linden

Deze salade zit boordevol eiwitten en frisse groentes dat goed is voor de spieropbouw zodat je weer spierweefsel aan kan maken. Heerlijk fris voor na een workout of als hoofdgerecht voor een zomerse avond!

Caribische kokostaart

op 18-02-2015 | Judith Smith

Ja hoor de scholen zijn weer begonnen en je zit weer helemaal in je werksleur. De vakantiefoto’s bekijk je wekenlijks om zo het vakantiegevoel weer terug te krijgen maar het lijkt ondertussen al weer eeuwen geleden. Maar wees niet getreurd want met deze Caribische Kokostaart waan je je weer helemaal terug op een tropische bestemming!

Boboti

op 20-03-2014 | Marvin Pranger

Dit van oorsprong heerlijke Zuid-Afrikaanse gerecht is weer eens iets anders dan wat je normaal uit de oven tovert. De combinatie van ingrediënten zorgen voor een goed vullend gerecht waarna je lekker op de bank kunt uitbuiken! We hebben ondervonden dat als je traditionele Zuid-Afrikaanse muziek opzet tijdens het koken het zelfs nét iets lekkerder ...

Mango yoghurt toetje

op 19-09-2013 | Judith Smith

Een heerlijk zomers dessert voor de mensen die nog geen zin hebben in de herfst die al voor de deur staat. Dit toetje is heel simpel maar zal je smaakpapillen een feest doen beleven. En het leuke ervan is; het is ook nog eens heel simpel en goedkoop! Pureer de mangoschijfjes uit blik.

Kokos fruit salade

op 21-08-2013 | Judith Smith

Heb jij deze zomer ook al zoveel verse meloenen en ananassen op? Om te zorgen dat deze smaak je niet verveeld en om gewoon een leuke tip te geven voor een simpel maar lekker toetje hebben we een heerlijke kokos fruitsalade voor je. Simpel maar zo lekker met het warme weer!