Menu

Gevulde Paprika

op 30-10-2018 | Tom Hagemeijer

Vandaag een recept voor een stevig gevulde paprika met shoarma. Het is een lekkere variatie op het bekende broodje shoarma maar dan nu uit de oven en in een paprika. 

Turks Brood Belegd

op 27-10-2018 | Tom Hagemeijer

Vandaag brengen we het Turkse brood samen met iets wat je eigenlijk nooit ziet op een Turks brood. Het is op Turks brood omdat het extra lekker is en het is een keer iets anders dan bijvoorbeeld normale witte broodjes uit de oven .Dit recept is iets anders en je geniet!

Broodje vegetarische shoarma

op 09-04-2018 | Merel Tielen

Een broodje shoarma, wie houdt daar nou niet van? Ik had hier laatst zó veel zin in, maar ik probeer de laatste tijd minder vlees te eten. Dan is broodje shoarma toch wel uit den boze. Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan, dus ga ik gewoon mijn eigen vegetarische variant maken op deze klassieker. Ik ga een 'gezond' broodje shoarma maken!

Kipkebabjes

op 20-04-2017 | Anniek

Deze Griekse kipkebabjes zijn heerlijk in de warmere maanden door de verse munt en komijn. In dit recept bakken we ze als spiesjes in de pan, maar je kunt er ook burgers van maken of ze op de barbecue leggen. Een eenvoudige manier om te scoren als je mensen over de vloer hebt!

Poğaça: rijk gevulde broodjes

op 17-02-2017 | Serife Cebeci

Lekkere broodjes voor de lunch of iets lekkers voor bij de soep? Deze zachte broodjes kun je op allerlei manieren vullen! Wat je maar lekker lijkt! De broodjes zijn heel populair in Turkije als ontbijt, lunch of bij de thee.

Aubergine kebab

op 08-02-2017 | Serife Cebeci

Klaar voor een luxe maaltijd met een handig trucje? Binnen no time heb je zo een lekkere ovenschotel! Alle ingrediënten opstapelen en klaar is je lekkere aubergine kebab.

Sigara börek

op 19-01-2017 | Serife Cebeci

Houd jij ook van Turkse börek? Benieuwd naar een makkelijke amuse voor jezelf en vrienden? Lees dan snel verder!

Wat eten we vandaag: Hot shoarma met pasta

op 05-10-2016 | Culi Nice

Nieuwe gerechten kunnen uit de vreemste combinaties onstaan, Marco Polo combineerde Chinese pasta met Italiaanse smaken en zo kregen we spaghetti. Nu hebben we weer zo’n gekke combinatie, want wij hebben shoarma met pasta gecombineerd

Turkse börek

op 23-02-2016 | Sanne Mastwijk

Börek is een echt Turks hapje die je tegenwoordig niet alleen maar in Turkije kan eten, maar ook veel in Nederland ziet. Dus het werd maar eens tijd om deze lekkernij eens zelf te maken!

Shoarmataart

op 29-09-2015 | Bob Blom

De ervaren stappers weten dat een broodje döner vooral lekker is als je de nodige drankjes hebt gedaan. Maar wat dacht je van deze shoarmataart? Ideaal voor zowel de bezopen als nuchtere toestand. Deze fantastische taart is een redder in nood op brakke dagen! Voedzaam, gezond en lekker shoarma kunnen eten.