Menu

Gevulde Paprika

op 30-10-2018 | Tom Hagemeijer

Vandaag een recept voor een stevig gevulde paprika met shoarma. Het is een lekkere variatie op het bekende broodje shoarma maar dan nu uit de oven en in een paprika. 

Vega chili con carne

op 28-09-2017 | Cedric Pelle

Mijn eerste recept voor CuliNice, dat moet wel iets zijn wat echt bij mij past. Ik vind gezond eten belangrijk maar ik hou ook erg van lekker eten. Daarom vind ik dit vega chili con carne recept zo fijn, je kan allerlei gezonde ingrediënten toevoegen en het wordt er alleen maar lekkerder op!

Soft shell vis taco's

op 25-08-2017 | Anniek

De mexicaanse keuken is in korte tijd een absolute favoriet geworden. Deze frisse soft shell taco's met witte vis is perfect op warme dagen of als je gewoon zin hebt in een lichte maaltijd. 

Gele rijst met chorizo

op 11-08-2017 | Anniek

Het einde van de zomer nadert. Wij sluiten dit zonnig af met een mediterraans gerecht, geinspireerd op een vis-vrije paella. Het resultaat is een simpele, maar smaakvolle gele rijst met groenten en chorizo. 

CuliName: BED Breda – Sangria

op 29-08-2013 | Bob Blom

Het uitgaanspubliek van Breda kan zich vanaf nu ook tot diep in de nacht in BED vermaken. Rotterdams leukste uitgaansgelegenheid heeft namelijk ook een vestiging geopend in het zuiden des lands: BED Breda is een feit. Al meer dan tien jaar is horecagelegenheid BED een begrip in Rotterdam. 

Tortilla con queso

op 06-02-2013 | Pim Elbers

Een perfect voor recept voor mensen die volgende week moeten carnavallen en een beetje rustig aan doen met de financiën. Spaanser dan dit word het niet, aangezien je in een poncho geen portomonee kan bewaren.