Menu

Gazpacho van tuinerwten

op 29-05-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday! Iedereen kent de klassieke gazpacho wel gemaakt van tomaten. Vandaag een variant op deze klassieker want je kunt het uiteraard ook met andere dingen maken! 

Aardappel tortilla

op 13-03-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday! Volgende week begint de 'echte' lente, maar dat wil niet zeggen dat we niet alvast wat meer zomers kunnen koken. Daarom vieren we dat vandaag met dit zomerse recept!

Wat eten we vandaag: Bruschetta met anjovis

op 09-01-2017 | Culi Nice

Dit gerecht zet je snel op tafel, maar voert jou en je gasten terug naar dat terrasje in het zonnige oord waar je op vakantie was vorige zomer. Een perfect gerecht om te serveren wanneer je de vakantiefoto's bekijkt!

Spaanse churros

op 11-08-2016 | Jessica Van Gool

Ga je dit jaar op vakantie in Spanje of houd je gewoon van Spaans eten? Maak dan deze heerlijke Churros voor het ultieme vakantiegevoel! Churros zijn lekker voor bij de koffie of als een toetje met wat ijs en chocoladesaus.

Wat eten we vandaag: Zoete aardappel tortilla met boerenkool

op 26-07-2016 | Culi Nice

Soms heb ik zin in een maaltijd die goed vult en voedzaam is. Deze zoete aardappel tortilla met boerenkool is het perfecte recept daarvoor en is heel makkelijk te bereiden. De zoete aardappel is eigenlijk een knolvormige wortel en is rijk aan vitamines en mineralen. En ook in de boerenkool zit boordevol goeds! 

ChocoNaughty!

op 19-05-2016 | Mandy Aerssens

Bijna iedereen is dol op chocolade, zo ook ik. Een chocoladetaart vind ik dan ook een groot feest. Maar deze chocoladetaart is meer dan dat. Hij is enorm zwaar op de maag (letterlijk én figuurlijk) en het kost wat tijd, maar het is alsof je bij iedere hap in de hemel belandt. Oreo’s, karamel, chocolade én een cheesecake: deze taart is alles in één! Maar je bent gewaarschuwd, hij is heftig!!

Wat eten we vandaag: Gevulde kipfilet

op 04-05-2016 | Culi Nice

Een stukje kip gaat er bij mij altijd wel in! Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik krijg spontaan honger van dit heerlijke recept!

Wat eten we vandaag: Maïs Risotto

op 04-04-2016 | Culi Nice

Ben jij het ook beu om een uur boven een pan te hangen om risotto te maken?  Dan maar hopen dat het goed gaat. Deze Risotto is gemakkelijk, snel en goed te doen, ook als je de meest beperkte studentenkeuken hebt.

Wat eten we vandaag: Champignontapenade

op 17-11-2015 | Bob Blom

Heerlijk voor tussendoor op een stukje brood of als extra aankleding bij een voorgerecht. Deze champignontapenade is heel simpel te bereiden, rijk van smaak door de kastanje champignons en met heel veel gerechten te combineren.

Praktische Paella

op 20-10-2015 | Pim Elbers

Toch altijd jammer die dag na het feestje, er ligt een gigantische puinhoop en alle verschraalde accessoires van gisteren liggen er verslagen bij. Toch zal je iets te eten moeten maken anders zul je nooit herstellen. Deze zeer praktische paella is heerlijk snel en makkelijk.