Menu

Couscous de echte mocro flavour

op 26-11-2018 | Yonas Schaerlackens

Een frisse vegetarische couscous voor tussen door! Dit is de perfecte lunch om mee te nemen naar school of je werk. Het is simpel en gemakkelijk te bereiden en bovendien erg lekker.

Kip tajine met peer

op 19-07-2018 | Iris Greve

De Marokkaanse keuken zit vol heerlijke gerechten. Zoals deze tajine! heerlijke oosterse smaken, maar dan heerlijk voor thuis. Heerlijke combinatie kip en peer, wie had dat gedacht.

Gevulde puntpaprika met yoghurtdip

op 24-10-2017 | Anouk Koreman

Ach, komen ze weer met hun gevulde paprika's, denk je nu vast. Maar deze versie is net iets anders dan al die andere versies. Hij is namelijk én vegetarisch, én super verrassend door de toevoeging van krentjes! Een waar gezond en visueel aantrekkelijk feestmaal!

Marokkaanse stoofpot

op 31-07-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat Free Monday! Om in de vakantiesferen te blijven vandaag een Marokkaanse stoofpot. 

Linzensalade met falafel

op 01-05-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Een heerlijke linzensalade met falafel en geitenkaas. Het is immers al mei en dan gaan we naar de zomer toe, toch? Met dit gerecht haal je in ieder geval de zomer voor vanavond in huis.

Suikerfeest: Marokkaanse kefta

op 06-07-2016 | Sanne Mastwijk

Ik ben dol op de Marokkaanse keuken! Heerlijk heel de dag de tajine op het fornuis met vlees wat langzaam gaart met wat groenten en natuurlijk couscous. Een gerecht waar je wel een middagje voor moet uit trekken met zeker weten een succes! En ook super een succes voor het suikerfeest!

Couscous met groenten

op 15-02-2016 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag, dus tijd voor weer een meat free monday recept! Deze week een vegetarische couscous met groenten. Door de aubergine en feta is deze couscous lekker gevuld en mis je het vlees echt helemaal niet. 

Marokkaanse bloemkool couscous

op 14-01-2015 | Sanne Coenen

Dit is een heerlijke combi van gezond én lekker! Deze bloemkool couscous is verantwoord, voedend en je kunt er eindeloos mee combineren. Gemaakt met het kruidenmengsel 'Ras el Hanout' wat niet voor niets betekent ‘Het beste uit de winkel'...

Dip ‘n Share Eggs

op 30-09-2014 | Bas Schampers

Het is oktober, en wie oktober zegt, zegt OktoberFest! Bier, lederhosen en dirndls, een unieke combinatie die maar al te vaak tot een aardige kater leidt. Om jullie deze maand van pullen bier en gezelligheid door te loodsen heb ik hier het ultieme anti kater ontbijt recept voor jullie. 

Ratatouille met een Marokkaans tintje

op 21-09-2014 | Guido Van Gisbergen

Het bekendste gerecht uit de Franse keuken is misschien wel Ratatouille, een heerlijk maar simpel stoofgerecht en het kost niet eens veel tijd. Voor jullie heb ik er Ratatouille met een Marokkaans tintje van gemaakt door kruiden te gebruiken uit de Noord-Afrikaanse keuken.