Menu

Internationale Sushi Dag

op 18-06-2019 | Laura Andrieu

Jaja, vandaag is het Internationale Sushi Dag! Sushi Dag vieren doen we sowieso, de enige vraag is hoe? Gaan we naar het lekkere, maar toch standaard sushi restaurant of nodig je iemand uit om samen met ons, CuliNice Sushi Dag te vieren. Door natuurlijk je eigen sushi te maken!

Zalm met broccoli uit de oven

op 12-07-2018 | Birgit Sloven

Zalm met broccoli is een gouden combinatie natuurlijk. Maak het nóg lekkerder door er een Oosters tintje aan te geven. Snel, makkelijk én lekker!

Noedelsoep met kip

op 04-05-2017 | Birgit Sloven

Ik hou normaal gesproken niet zo van soep, maar deze is zo goed gevuld dat ik hem echt niet kan weerstaan! Dit is een heerlijke Oosterse maaltijd én ook nog eens super gezond. En het leuke is dat je eigenlijk al je favoriete groente en garnering kan gebruiken. Ik maak hem graag met kip, champignons en peultjes.  

Burgermaand: sushi burger

op 03-05-2017 | Sanne Mastwijk

Deze maand op CuliNice: de burgermaand! Elke woensdag een burger recept. En niet zo maar een simpele burger met een plakje kaas, tomaat en wat sla, nee de spannendste burgers die je niet elke dag tegenkomt. Allereerst de sushi burger, burgerlicious!

Japanse hot dog

op 22-07-2016 | Iris Bouwman

Het is al een tijdje helemaal hip, hotdogs eten maar dan net een beetje anders. Natuurlijk is een hotdog met mosterd en ketchup hartstikke lekker, maar je bent er natuurlijk ook wel een keertje op uit gekeken. Deze hotdog met Japanse invloeden scoort sowieso hoge ogen op je volgende hot dog party. En het beste deel? Het is super makkelijk te maken!

Wat eten we vandaag: Tonijn sushi met wasabi-wakame mayonaise

op 25-03-2016 | Culi Nice

Het is helemaal hot, sushi! All-you-can eat als je geen zin hebt om te koken, kant-en-klaar als je onderweg zin hebt in een gezonde snack en ook sushi avonden met vrienden zie je steeds meer. Met het volgende recept steel je de show tijdens je etentjes met vrienden!

Sushi van leftover rijst

op 22-08-2014 | Thomas Luttikhold

Rijst is het een van de meest verspilde producten bij consumenten. Vaak omdat wij niet door hebben hoeveel wij afkoken. Het residu is geen waste. Juist hier kun je leuke dingen mee doen. Zoals sushi rijst!  

Beef Teriyaki

op 08-04-2014 | Bas Schampers

Als je van biefstuk houdt, maar net even iets anders wilt proberen dan aardappelen, vlees, groente, maak dan eens deze heerlijke beef teriyaki. Heerlijk bij rijst en roergebakken groentes of vele andere Aziatische klassiekers. Meng alle ingrediënten in een kom en leg hier de biefstukken in. 

Tonijn sushi met wasabi-wakame mayonaise

op 23-01-2014 | Bas Schampers

Het is helemaal hot, sushi! All-you-can eat als je geen zin hebt om te koken, kant-en-klaar als je onderweg zin hebt in een gezonde snack en ook sushi avonden met vrienden zie je steeds meer. Met het volgende recept steel je de show tijdens de laatst genoemde. 

Japanse salade

op 11-07-2013 | Joey van Iersel

Salade’s saai? Met een klein uitstapje naar onze Aziatische vrienden maakt het altijd al spannender. Voor je het weet staat Bruce Lee een tuktuk en een gefrituurde kat voor je neus!…. huh wat? Goed, gezond en toch iets anders dan een normale salade.