Menu

Tikka masala

op 23-08-2019 | Michelle Nijman

Tikka masala is een bekende en vooral lekkere curry uit India. Zoals je misschien al weet worden er veel verschillende soorten kruiden gebruikt in curry’s en zo ook in dit recept. Je hebt dit gerecht waarschijnlijk niet binnen een kwartiertje op tafel staan maar de bereiding is het zeker waard want je houdt er een heerlijke maaltijd aan over!

Vegetarische zoete aardappel curry

op 13-03-2018 | Iris Greve

Wil je wat gezonder gaan eten? Ook daarvoor ben je bij CuliNice aan het juiste adres. Zo hebben we vandaag een recept voor zoete aardappel curry, vegetarisch en boordevol groenten! 

Indiase aardappelkoekjes

op 28-04-2017 | Anniek

Jaren geleden had ik een kerstdiner met Indiaas thema. Omdat ik niet de zesde curry wilde maken voor dit diner, ging ik de Indiase keuken verder ontdekken. Deze kruidige aardappelkoekjes zijn het resultaat geworden. Of ze écht Indiaas zijn weet ik niet, maar lekker zijn ze zeker!

Thee en koekjesmaand: chai latte tea

op 02-11-2016 | Sanne Mastwijk

November is zo'n maand dat het lekker koud aan het worden is en je met een lekkere kop thee en een schaal koekjes op de bank wilt wegkruipen. Dan kan, want deze maand hebben we op CuliNice elke woensdag een thee en/of koekjes recept! We starten deze maand met een zelfgemaakte chai latte tea!

Vegetarische curry

op 02-05-2016 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en dat betekent tijd voor meat free monday! Vandaag een lekkere vegetarische curry met groenten. Gemakkelijk klaar te maken, voedzaam en gezond. Wat wil een mens nog meer?