Menu

Lamsaté met frisse muntsaus

op 19-09-2016 | Culi Nice

Heerlijke lamsaté met een verassende frisse muntsaus. Een echte classic heerlijk op de BBQ of gewoon uit de pan een classic die je geproefd moet hebben.

Wat eten we vandaag: Griekse spaghetti met ouzo en garnalen

op 09-09-2016 | Culi Nice

Dit gerecht heb ik voor het eerst gegeten op mijn vakantie in Griekenland en wanneer ik het dan weer thuis maak, waan ik mij weer helemaal op een Grieks eiland. Toch is dit recept simpel en zo in je eigen keuken op tafel te zetten.

Wat eten we vandaag: Griekse spinazie taartjes

op 06-09-2016 | Culi Nice

Hartige taartjes, wie vindt dat nou niet om te smullen? Met dit makkelijke en snelle recept zet je in een handomdraai heerlijke taartjes op tafel met Grieks geassocieerde ingrediënten.

Komkommer Tzatziki salade

op 02-09-2016 | Pim Elbers

Nu de zomer soort van zijn gezicht een beetje begint te laten zien... is jouw vakantie ook waarschijnlijk al bijna tot zijn einde. Echt leuk is het niet maar we kunnen er maar beter het beste van maken. Zo ook met deze heerlijke tzatziki komkommersalade, echt een heerlijke relatief snelle salade voor jou barbecue, waar je dus niet meer heel de dag de tijd voor hebt. 

Dolmades (Grieks gevulde wijnbladeren)

op 27-07-2016 | Sarah Bartholomé

Deze groene rolletjes zien er op het eerste gezicht misschien een beetje gek uit, maar wacht maar tot je ze geproefd hebt: dolmades! Dit zijn gevulde wijnbladeren, veelal met groentes, verse kruiden en rijst, maar er zijn zat variaties. Probeer eens deze variant met gehakt, lekker!

Wat eten we vandaag: Pasta pesto à la Tom met een lekkere Griekse salade

op 06-06-2016 | Culi Nice

Pasta pesto met een lekkere Griekse salade! Gezond en zeker een aanrader, met dit recept laat je je gasten de sfeervolle Italiaanse zomers proeven. 

Vega BBQ

op 16-05-2016 | Lisan Schiettekatte

De zomer komt er weer aan en dat betekent barbecue weer! Omdat we gewoon in Meat Free Monday stijl willen blijven, hier een aantal gemakkelijke en lekkere vegetarische dingen voor op de barbecue!

Wat eten we met kerst: Filodeeg mandje met peer en gorgonzola

op 22-12-2015 | Gitte van Schaik

Wat eten we met kerst: Filodeeg mandje met peer en gorgonzola. Deze heerlijke filodeeg mandjes zijn hartstikke leuk om als hapje te serveren op een feestje, als traktatie of gewoon om helemaal zelf op te eten!

Aubergine burger

op 14-09-2015 | Sarah Bartholomé

De week is weer begonnen, tijd om een goede start te maken! En dat kan het beste met een makkelijk, goedkoop, maar vooral smaakvolle burger.

Frisse pastasalade met watermeloen en fetakaas

op 02-09-2015 | Sarah Bartholomé

Met de herfst in ons achterhoofd is deze vegetarische salade een lekkere start van een nieuw seizoen. Zoet met hartig combineren, dat is het experiment van deze maaltijd.