Menu

Pompoen quiche

op 08-10-2017 | Cedric Pelle

Een quiche kan op allerlei manieren bereid worden en de smaak hangt volledig af van wat je er zelf in wilt hebben. Vandaag hebben we een quiche die helemaal herfst proof is! Het is mischien niet het snelste hapje als je het druk hebt maar het is ook zeker niet de moeilijkste, en deze pompoen quiche is ook nog eens super lekker.

Wat eten we vandaag: Lichte aardappelsalade

op 07-10-2016 | Culi Nice

Iedereen en ook zeker de wat weldoorvoede mensen meten zich allerlei nieuwe diëten aan. Dus om die wensen maar te eren hebben we nu een heerlijk lichte aardappelsalade.

Biersoep

op 30-09-2016 | Caroline Koevoets

Morgen begint oktober en dat betekend OKTOBERFEST JIHAAAAA! Lekkere Duitse schlagers, dijenkletsen, jodelen maar vooral bier drinken. Heel veel bier drinken. Helaas kun je niet een hele dag alleen maar drinken, je moet ook eten… Daarom hier een recept voor biersoep. Zo kun je toch streng zijn voor je eigen bierdieet.

Wat eten we vandaag: Wienerschnitzel van paprika chips

op 30-03-2016 | Culi Nice

Het is woensdag, je bent op de helft van de week en raakt in de sleur. Maar wat moet je nu eten als het enige wat je nog hebt is een ei, een bodempje bloem, een handje oude paprika chips en een schnitzel. Zo is de wienerschnitzel van paprika chips geboren. 

Wat snacken we met oud & nieuw: Apfelstrudel

op 30-12-2015 | Pim Elbers

Je hebt een feest waar behoorlijk wat gasten zullen zijn en je hebt afgesproken dat idereen wat hapjes meeneemt. Wat moet je nu? Geen stress, met dit recept komt het helemaal goed, als je meer apfelstrudels nodig hebt blaas je het recept gewoon op. 

Rüsties

op 27-03-2013 | Pim Elbers

Aangezien het weer er niet veel beter op lijkt te worden, blijven we maar een beetje winterse recepten doen. Daarom de oerduitse Rüsties, daar word je zo lekker warm van. Een heerlijk bijgerecht dat alle andere aardappelgarnituren domineert, daarom is het zo duits natuurlijk. 

Valentijns special Chocopraline ijstaartje

op 13-02-2013 | Pim Elbers

Speciaal voor Valentijnsdag doen we deze week een extra recept, voor al die mensen die het samenzijn willen vieren, of de mensen die een beetje extra troost kunnen gebruiken. Als je verliefd bent zit Cupido’s pijl stevig in je bil, als je alleen bent gelaten zit die pijl recht in je hart.

Apfelstrudel

op 04-02-2013 | Pim Elbers

Stel je voor je hebt net met 1000 man een gigantisch sneeuwbal gevecht gehouden. Dit zal waarschijnlijk redelijk halsoverkop gaan en je hebt weinig tijd om iets leuks te regelen. Toch iets leuks meenemen naar de afterparty ? apfelstrudel is dé oplossing voor 10 apfelstrudels in het geval van Breda vermenigvuldig receptuur met 100