Menu

Beef Guinness stew

op 03-02-2016 | Iris Bouwman

In de winter ben ik altijd blij met een stevig dampende soep of stoofschotel. Vandaar dat ik helemaal gek ben op deze stoofschotel met donker bier, rundvlees en aardappel. Omdat er al aardappel in zit is dat erbij niet meer nodig, ik kies altijd graag voor een flink stuk zuurdesem brood of ander lekker brood.

Mama's Appel Crumble

op 21-01-2016 | Rebecca Ter Mors

De feestdagen zijn weer achter de rug, de goede voornemens hangen aan de koelkast en je krijgt vanavond vrienden over de vloer. Wat nu? Draai een heerlijk, maar simpel dessert in elkaar met warme Appel Crumble en een bolletje vanille ijs ;)

Klassieke eierpunch

op 18-12-2015 | Sarah Bartholomé

Wat is Kerstmis zonder Eggnog, oftewel Eierpunch? In Amerika is dit een traditie, in Nederland komt het minder voor. Zonde eigenlijk, want: het is zeer geschikt voor de winteravonden, het is makkelijk te maken, er gaat drank in en het is erg lekker!

Banoffee pie

op 10-12-2015 | Culi Nice

We zijn dol op bananen, verzot op karamel en voor een taart kan je me wakker maken. Waarom dan niet alle drie combineren! Wat krijg je dan? Een super lekkere en ook simpele banoffee pie!

Chicken pot pie

op 28-09-2015 | Iris Bouwman

De zomer is weer voorbij en de herfst is nu echt begonnen. Hier ben ik blij om, want dit betekent dat ik deze heerlijke chicken pot pie weer kan maken!

Fish en chips

op 04-03-2015 | Sanne Mastwijk

Fish en chips, een klassiek engels gerecht. Dit keer fish en chips in een nieuw jasje, maar uiteraard wel zoals je het verwacht, lekker, vettig en natuurlijk geserveerd in een krant!

Kabeljauw in bierbeslag

op 23-02-2015 | Sanne Mastwijk

Komen al die gezonde recepten inmiddels je neus uit? Soms mag een lekker vettig gerechtje op z'n tijd ook! En bier in je eten klinkt toch altijd goed ;)

Gevulde aubergine

op 12-01-2015 | Sanne Mastwijk

Ottolenghi, de echte foodies weten meteen waar ik het over heb. De Israëlisch-Britse chef heeft gezorgd voor een ware foodtrend de afgelopen jaren. En hier zo'n lekker en gezond Ottolengi recept!

Appel crumble met blauwe bessen

op 02-04-2014 | Marlijn Megens

Havermout is terug van weggeweest en op dit moment een erg populair product. Er zijn dan ook ontzettend veel mogelijkheden om mee koken. Een daarvan is deze heerlijke appel crumble met blauwe bessen. Je portie fruit heb je ook meteen binnen! Makkelijk te maken, kan al eerder worden klaargemaakt en misschien wel het belangrijkste: het is gewoon heerlijk! 

Citroenscones met clotted cream

op 15-01-2014 | Saskia Van Rijn

Zin in een zoete zaligheid maar niet te machtig? Een bekende lekkernij van de Britse high tea is de scone. Snel klaar en toch zo verrassend lekker. In dit recept wordt er citroen aan toegevoegd, om het net even anders te doen. Geniet ze!