Menu

Toad in the hole

op 07-02-2019 | Yonas Schaerlackens

Voor alle vleesliefhebbers is dit een prima snack. Dit Engelse recept is rond de achttiende eeuw ontstaan en daarom vonden wij het hoog tijd om dit met jullie te delen. 

Witte bonenschotel met worstjes

op 12-06-2018 | Birgit Sloven

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk geen tijd of zin hebt om te koken maar wel een goede maaltijd wil. Op die dagen maak ik zelf vaak deze heerlijke witte bonenschotel met chipolataworstjes. Letterlijk een kwestie van alles in een schaal mikken en in de oven schuiven!

Kerst nagerecht: Sticky Toffee pudding

op 21-12-2017 | Sanne Mastwijk

Een sticky toffee pudding is een heerlijk Engels dessert, een lekkere plakkerige cake met karamelsaus! De cake komt nog meer tot zijn recht als die net uit de oven komt en lekker warm is, kortom: smullen maar met dit heerlijke kerstnagerecht! 

Worteltaart met kruidnoten

op 19-11-2017 | Jolien Van Delft

Gisteren is Sinterklaas in het land gekomen, wat betekent dat je nu officieel zonder limiet kruidnoten en chocoladeletters mag eten! Om dit te vieren deel ik mijn favoriete Sinterklaas-recept: worteltaart met kruidnoten en een chocoladeletter om het af te maken. Een kopje warme choco erbij en genieten maar!

Cocktailmaand: Gin & Tonic

op 31-08-2017 | Dries Rolefes

Deze maand op CuliNice: de cocktailmaand! Elke donderdag een overheerlijke cocktail. De welbekende klassiekers en de wat minder bekende leden van de familie cocktail, je komt ze hier tegen. Vandaag als afsluiter, een cocktail die anno 2017 nog steeds hartstikke hip is: de Gin & Tonic!

Ontbijtbootje

op 25-04-2017 | Anniek Gulpen

Ontbijt is de favoriete maaltijd van menig mens. Nu is er niks mis met een boterham met hagelslag of een kommetje yoghurt, maar soms wil je gewoon wat anders.. Tijd voor een ontbijtbootje! Alles wat je zoekt in een ontbijtje en nog verrassend eenvoudig te maken ook. 

Culinice Kerstmenu dessert: choco meringuebakjes met zelfgemaakte advocaat

op 23-12-2016 | Anouk Koreman

Een week voor kerst, mocht je nog steeds geen idee hebben wat je moet koken met kerst, dan hebben we goed nieuws voor je! Deze week hebben we het CuliNice kerstdiner, elke dag een nieuw gerecht met vandaag het spectaculaire toetje, eehh dessert!

Appel bramen crumble

op 14-07-2016 | Anouk Koreman

Crumbles zijn makkelijk, inzetbaar in alle seizoenen en bovendien erg lekker! Deze keer een zomerse appel bramen crumble van Molen de Arend in Terheijden. Je doet alles in een ovenschaal, even wachten en aanvallen maar!

Beef Guinness stew

op 03-02-2016 | Iris Bouwman

In de winter ben ik altijd blij met een stevig dampende soep of stoofschotel. Vandaar dat ik helemaal gek ben op deze stoofschotel met donker bier, rundvlees en aardappel. Omdat er al aardappel in zit is dat erbij niet meer nodig, ik kies altijd graag voor een flink stuk zuurdesem brood of ander lekker brood.

Mama's Appel Crumble

op 21-01-2016 | Rebecca Ter Mors

De feestdagen zijn weer achter de rug, de goede voornemens hangen aan de koelkast en je krijgt vanavond vrienden over de vloer. Wat nu? Draai een heerlijk, maar simpel dessert in elkaar met warme Appel Crumble en een bolletje vanille ijs ;)