Menu

Noodles met garnalen

op 16-01-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is vandaag weer maandag en daarom een nieuwe meat free monday! Vandaag een simpel gerecht wat toch erg lekker is! We moeten immers niet te moeilijk doen op blue monday..

Wat eten we vandaag: Gevulde noedelsoep

op 06-12-2016 | Culi Nice

Een goed gevuld soepje kan als lunch maar kan zeker ook al maaltijd! Met lekker veel ingrediënten er in en een flinke kom heb je een prima maaltijd!

Wat eten we vandaag: Spinazie prei schotel

op 01-12-2016 | Culi Nice

Stap uit je comfortzone, maak dit heerlijke, makkelijke Libanese eenpansgerecht. Verras je gasten zonder al te veel afwas te hebben. En als je onverwachte gasten krijgt gooi je er gewoon nog een ei bij. Een heel lekker resultaat zonder al te veel moeite.

Wat eten we vandaag: Bakpao

op 21-10-2016 | Culi Nice

‘BROODJE BAKPAO, BROODJE WARM VLEES!’ De mannen van New Kids die konden er al niet van afblijven en er is zelfs een nummer over geschreven. En wij bij CuliNice houden soms ook wel van zo’n luchtige bol deeg met een heerlijke vulling. Dat heeft ons geïnspireerd om er een lekkere variant op te maken. 

Wat eten we vandaag: Bami

op 18-10-2016 | Culi Nice

Een heerlijk studentikoos huis-tuin en keuken bami. Zelfs degene die nog niet eens met een een mes en een snijplank overweg kunnen kunnen deze heerlijke maaltijd zo op tafel zetten. Het enige wat je hoeft te doen is alles in een pan te gooien en een beetje roeren.  

Bananenchips met chocolade

op 20-09-2016 | Diede Deneef

Heb jij trek in een lekkere snack en ben je een echte zoetekauw? Dan heb ik voor jou het perfecte recept, bananenchips met chocolade topping!  Je kunt hier heel veel varianten mee maken zoals volledig gedompeld in chocolade of gedipt net als een mergpijpje, met chia zaad of frisse kokos. Een snel en gemakkelijk recept met behulp van de Tastebuddies ontbijt & snack box.

Rijstepap: de basis

op 01-06-2016 | Anouk Koreman

Iedereen kent het wel, de Oud Hollandse rijstepap die je oma weleens maakte of nog steeds maakt. Niet iedereen is fan, maar speciaal voor de fans vandaag het basisrecept. Natuurlijk kun je dit eindeloos blijven aanpassen zodat het naar je eigen smaak is!

Gefrituurde noedels

op 18-04-2016 | Iris Bouwman

Vandaag is het weer Meat Free Monday! Ben je al wat langer bezig en toe aan een nieuwe uitdaging? Probeer dan een keertje tofu. Een fijne vleesvervanger voor veel vegetariërs, maar lang niet alle vleeseters durven het aan. In combinatie met deze gefrituurde noedels kan iedereen het minstens een keertje proberen.

Rijst met kerrie en groenten

op 21-03-2016 | Lisan Schiettekatte

Rijst met kerrie vind ik echt een heerlijke combinatie. Ik eet het vaak met kip maar omdat het vandaag maandag is en dus Meat Free Monday, doe ik het zonder kip met wat extra ingrediënten er bij. Doe je mee?

Dé ultieme antigriep-betersoep

op 04-03-2016 | Write Club

Het is weer griep tijd. Mensen zijn slapjes, snotjes vliegen door de lucht en iedereen accepteert het ‘ik heb griep’-smoesje voor alles van schoolwerk tot 2e date. Ik ben docent, dus krijg veel van die griepmeldingen live binnen. Docenten zouden een goede griep graadmeter zijn. Wij weten wanneer de golf op zijn hevigst is. En toch slaat hij mij steeds vaker over. Dat komt door mijn betersoep van James Wong!