Menu

Lamsburger in kruidenkorst

op 13-10-2015 | Sanne Mastwijk

Als ik aan de herfst of winter denk, denk ik aan lekker vlees. Lam is daar een van, een lekker stukje lamsvlees, ditmaal in een nieuw jasje!

Mediterrane hamburgers

op 22-09-2015 | Fleur van der Sijde

Hamburgers zijn terug van weggeweest! In plaats van smakeloze fastfood broodjes maak jij nu ook de lekkerste burgers zelf. Deze mediterrane variant heeft veel smaak, maar nog steeds de perfecte combinatie van vlees, saus en brood.. zoals een echter burger hoort te zijn.

Makkelijke hummus variaties

op 03-10-2014 | Anni Niyazian

Inmiddels is hummus een begrip en overal verkrijgbaar! Maar wist je al dat je het ook heel makkelijk zelf kan maken? Voor degene die onder een steen hebben geleefd: hummus is een heerlijke spread gemaakt van kikkererwten. Het is gezond en vullend dus perfect voor bij je boterham.

Couscous balletjes

op 12-08-2014 | Sanne Mastwijk

Als je aan couscous denkt, dan denk je al snel aan een hele maaltijd, bijvoorbeeld deze Marokkaanse couscous. Maar met couscous kan je veel meer! Zoals deze couscous balletjes die het perfect doen voor feestjes of als lekker tussendoor snackje. 

Falafelballen

op 24-04-2014 | Noortje Windey

Weer eens wat anders dan de gewone bitterballen, hier help je je vegetarische vrienden ook gelijk mee. Deze falafelballen zijn heerlijk bij de borrel of als vegetarische optie voor een hoofdgerecht. Geloof het of niet ze zijn ook nog best wel gezond!