Menu

Broodje vegetarische shoarma

op 09-04-2018 | Merel Tielen

Een broodje shoarma, wie houdt daar nou niet van? Ik had hier laatst zó veel zin in, maar ik probeer de laatste tijd minder vlees te eten. Dan is broodje shoarma toch wel uit den boze. Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan, dus ga ik gewoon mijn eigen vegetarische variant maken op deze klassieker. Ik ga een 'gezond' broodje shoarma maken!

Wraps met falafel en oven veggies

op 27-03-2018 | Merel Tielen

Ik had weer zin in een groenten overload gerecht, maar had niet zo veel zin om veel moeite te doen #storyofmylife. De laatste tijd ben ik ook lichtelijk verslaafd aan falafel (serieus, het is echt awesome!) dus besloot ik dat ik hier iets mee wilde maken. Omdat ik student ben, waren de wraps erbij niet meer dan een logisch gevolg.

Couscous met avocado en geitenkaas

op 20-03-2017 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en hier is jouw nieuwe Meat free Monday voor deze week! Laten we het slechte weer even vergeten en de lente weer terug halen. Simpel, snel en lekker? Deze couscous met avocado en geitenkaas!

Groentecouscous

op 19-12-2016 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag en daarom een nieuwe Meat Free Monday! Vandaag een gezond recept in deze ongezonde decembermaand.

Wat eten we vandaag: Mediterrane hamburgers

op 08-12-2016 | Culi Nice

In plaats van smakeloze fastfood broodjes maak jij nu ook de lekkerste burgers zelf. Deze mediterrane variant heeft veel smaak, maar nog steeds de perfecte combinatie van vlees, saus en brood.. zoals een echte burger hoort te zijn.

Lamsaté met frisse muntsaus

op 19-09-2016 | Culi Nice

Heerlijke lamsaté met een verassende frisse muntsaus. Een echte classic heerlijk op de BBQ of gewoon uit de pan een classic die je geproefd moet hebben.

Tabouleh salade met worstjes

op 09-09-2016 | Sanne Mastwijk

Een heerlijke verfrissende salade met toch wat proteïne erbij, worstjes! Ook super makkelijk om in de avond te maken en mee te nemen naar werk of school.

Salade met kikkererwten

op 06-06-2016 | Lisan Schiettekatte

Op deze maandag is het behalve meat free monday ook het begin van de ramadan. Deze salade is hier dan ook op gebaseerd. Behalve vegetarisch is hij ook super snel en simpel klaar te maken.

Turks brood pizza

op 25-05-2016 | Birgit Sloven

Zoals je de afgelopen maand misschien wel gezien hebt, kun je pizza op heel veel verschillende manieren maken. Je kan het jezelf moeilijk maken, maar ook erg makkelijk natuurlijk. Ik vind het leuk om zelf te experimenteren en vervanging te zoeken voor de normale pizza bodem. Daarom vandaag de Turks brood pizza!

Couscous met groenten

op 15-02-2016 | Lisan Schiettekatte

Het is weer maandag, dus tijd voor weer een meat free monday recept! Deze week een vegetarische couscous met groenten. Door de aubergine en feta is deze couscous lekker gevuld en mis je het vlees echt helemaal niet.