Menu

Tessa
Nijs

Tessa Nijs

Tessa Nijs

“All you need is love. But a little chocolate now and then doesn't hurt.”

Ik ben Tessa Nijs en ik ben 22 jaar. Na twee jaar in Tilburg te hebben gewoond en een half jaar in Amsterdam voor mijn stage, woon ik nu weer in Eindhoven. Ik doe de opleiding Communicatie: International Event, Music and Entertainment Studies en zit op het moment in mijn afstudeerjaar. Ik heb een golden retriever Guus, die voor de nodige Instagram likes zorgt en in mijn vrije tijd zit ik aan de bank geplakt voor series. Enkele favorieten: Blacklist, The Walking Dead en Gossip Girl (ja, ik ben er zo één). Wanneer ik geen serie kijk, ben ik op mijn laptop artikeltjes aan het tikken voor mijn blog.

Wat je verder over mij moet weten? Ik ben een echte shopaholic en gek van fotografie. Mijn grote liefde is Nutella, ik ben liever lui dan moe en ben verliefd op sokken met diertjes. Shoppen, regen (als ik binnen zit), eten, reizen en mijn hond Guus zijn dingen waar ik gek op ben, of van word. Berlijn en Londen bezoek ik mega graag, maar New York en Las Vegas hebben een plekje in mijn hart veroverd. Verder ben ik als de dood voor spinnen, sport ik sporadisch en droom ik van een vakantie naar Australië (Hey mate!).

Tijdens het zoeken naar een afstudeerstage kwam ik terecht bij CuliNice. Van kinds af aan vond ik het al leuk om mijn moeder te helpen in de keuken. Met mijn zusje heb ik, obviously, ook genoeg prinsessencakes en kerstboomkoekjes gebakken. Tijd om deze ervaring eens uit te breiden dacht ik zo!Recepten van Tessa