Menu

Lisan
Schiettekatte

Lisan Schiettekatte

Lisan Schiettekatte

Het resultaat zullen jullie vinden in mijn recepten; gevarieerd, snel en simpel!

Als klein meisje stond ik, op de stoel, naast mijn opa in de keuken. Broodjes bakken, koekjes bakken of het avondeten maken, niets was hem te gek. Ouder en nieuwsgieriger werd ik en steeds meer mocht ik mijn opa helpen. Op diezelfde stoel roerde ik in zijn pannen, mocht ingrediënten toevoegen en proeven. Ik maakte kennis met lekker eten, met verschillende kruiden en met ingrediënten.


Zo zette ik mijn eerste stappen in de keuken, naarmate ik ouder werd begon ik het koken steeds interessanter te vinden. Ik keek, proefde en leerde hierdoor.Wat ik nou zo leuk vind aan het koken? Gewoon, het proberen van nieuwe recepten die ik zo kan veranderen dat het helemaal mijn eigen ding wordt. Het combineren van ingrediënten en/of smaken die in eerste instantie helemaal niet bij elkaar passen, maar toch heel lekker blijken te zijn samen. Koken is voor mij ontspanning, gedachten op 0 en iets lekkers maken en daarna mag ik het (gelukkig) ook nog opeten!

In 2013 verruilde ik het mooie Zierikzee voor het altijd gezellige Breda en moest ik opeens (helemaal) voor mezelf gaan zorgen. In het begin at ik, ondanks mijn liefde voor koken, heel gemakkelijk. Een aantal maanden later had ik mijn plekje in Breda helemaal gevonden en begon ik écht te koken. Ik ontdekte toen dat koken ónwijs leuk, maar ook heel tijdrovend, kon zijn. Daarom heb ik toen al snel besloten dat het makkelijker kon, het resultaat zullen jullie vinden in mijn recepten; gevarieerd, snel en simpel.Recepten van Lisan